TÜM ALKIŞLAR VOLKAN DEMİREL’E

Depreme Hatay’da yakalanan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, sosyal medyadan gözyaşları içinde yaptığı yardım talebiyle bölgedeki durum açısından farkındalık yaratılmasında başrol oynamıştı. Genç teknik adam ailesiyle birlikte İstanbul’a dönmek yerine Hatay’da kaldı. Yardımları organize ederken takımı daHatayspor tesislerinde bir araya topladı. Sürekli yardım çağrılarını yineleyen Volkan Demirel önderliğinde Hatayspor oyuncuları ve teknik ekibin Adana’ya geçmeleri sağlandı. Bordo-Beyazlılar, Adana’dan kalkan özel uçakla ailelerine ulaşırken, Volkan Demirel yardım organizasyonuna devam etti.

BÜYÜK MÜCADELE VERDİ

Soma’da yıllar önce yaşanan maden faciasında futbol dünyasını harekete geçirip madenci ailelerine büyük desteklerde bulunan Demirel, bu kez de deprem felaketinde gönülleri bir kez daha fethetti.

CHRİSTİAN ATSU TEDAVİ ALTINDA

Depremde enkaz altında kalan Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu, bulunduğu yerden canlı olarak çıkarıldı. Hatay’da ikamet ettiği evde depreme yakalanan dünyaca ünlü oyuncu, evden çıkmaya çalışırken enkaz altında kalmıştı. Uzun süren arama kurtarma çalışmalarının ardından canlı olarak ulaşılan oyuncunun enkazdan yaralı olarak çıkarıldığı ve hastaneye götürüldüğü ifade edildi. Tedavisi devam eden Atsu’yla ilgili Hatayspor oyuncunun ailesine bilgilendirmeler yapıyor.

DUALAR TANER SAVUT İÇİN 
Hataysporlu futbolcu Christian Atsu’yla Hatay’da yıkılan aynı binada enkaz altında kalan kulübün İzmirli sportif direktörü Taner Savut’tan haber bekleniyor. İzmirspor’da profesyonel olup ardından Fenerbahçe’nin yolunu tutan 49 yaşındaki Savut, birçok kulüpte futbolcu olarak forma giydikten sonra Ege’de Manisa Futbol Kulübü’nde 2 farklı dönemde sportif direktörlük yaptı. Manisa FK’da geçen sezon çalıştıktan sonra sezon başında Hatayspor’la anlaşan Savut’un halen enkaz altında olduğu belirtildi. Evli ve 1 kız babası Taner Savut’un Manisa’da yaşayan ailesi de umutla gelecek haberi bekliyor. Savut ve aynı binada enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor