ÇÜ BİR KEZ DAHA BOŞ KALDI

6 Şubat günü 2 kere farklı saatlerde ve çok şiddetli olarak, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili de yıkıcı bir şekilde etkileyen deprem sonucunda üniversitelerin yıl sonuna kadar online olması kararı alındı. Bu karar yurtların da boşaltılması ve evlerini kaybeden depremzedelere bu yurtların tahsis edilmesi kararını da peşinde getirdi.  Bu kararla üniversite kampüsü bir kez daha boş kaldı. Issız ve sessiz bir hale gelen Çukurova Üniversitesi kampüsünde duyulan tek ses kuş ve köpeklerin sesleri oluyor.

 

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Kahramanmaraş merkezli depremde 10 ilin sarsılmasıyla eğitime de ara verildiği bildirildi. İlkokul, ortaokul ve liselere geç başlanacağı açıklaması yapılırken üniversitelerin de uzaktan olarak devam edeceği söylendi. Yurtların da depremzedelere tahsis edileceği bilgisinden sonra öğrenciler yurttan tüm eşyalarını aldı ve evlerine döndü. Çukurova Üniversitesi yine boş ve öğrencisiz kaldı.

Pandemi döneminin etkisiyle online olarak yapılmaya başlanan üniversitelerde eğitim yavaş yavaş normale dönmeye başlamıştı. Fakat öğrenciler depremle beraber bir kez daha sarsıldı. Öğrenciler yüz yüze eğitime adapte olmaya çalışırken, bu kez de deprem yüzünden bir kez daha alıştıkları düzen domino taşı gibi yıkıldı.

6 Şubat günü 2 kere farklı saatlerde ve çok şiddetli olarak, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili de yıkıcı bir şekilde etkileyen deprem sonucunda üniversitelerin yıl sonuna kadar online olması kararı alındı. Bu karar yurtların da boşaltılması ve evlerini kaybeden depremzedelere bu yurtların tahsis edilmesi kararını da peşinde getirdi.

Bu kararla üniversite kampüsü bir kez daha boş kaldı. Issız ve sessiz bir hale gelen Çukurova Üniversitesi kampüsünde duyulan tek ses kuş ve köpeklerin sesleri oluyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor