SÜPER LİG’DE MAÇLAR 3 MART’TA BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, erteleme hakkında yaptığı açıklamayla Süper Lig’de yaptıkları 1 haftalık ertelemeyi uzattıklarını ve ligin 3-4 Mart’ta başlamasını planladıklarını belirtti.

Büyükekşi geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yaptı; “Hafta başında yaptığımız açıklamada, bu hafta oynanacak maçlarımızı önümüzdeki hafta sonuna ertelemiştik. Ama gördüğümüz kadarıyla acımız çok büyük. Hala enkaz altına binlerce vatandaşımız var. Bugün itibariyle bu maçları 3, 4 Mart’tan itibaren başlatma kararı aldık. İnşallah o zamana kadar bu yapılacak çalışmalar ve kulüplerimizin desteğiyle o tarihte başlatabiliriz diye ümit ediyoruz. Bu konuda verilecek kararlarda da her zaman Kulüpler Birliğimiz ile beraber hareket edeceğiz. Yarın 1’inci Lig Kulüpler Birliği, Salı günü 2 ve 3’üncü Lig Kulüpler Birliği ile bir araya geleceğiz. Futbolun paydaşlarının her zaman beraber hareket etme konusunda arzularını, önerilerini TFF olarak dinleyeceğiz. Ona göre ortak kararlarımızı vereceğiz”

Süper Lig’de liderliğini sürdüren Galatasaray, herhangi bir değişiklik olmazsa verilen aranın ardından ilk maçını Adana Demirspor ile yapacak. Sarı-Kırmızılı ekip normalde 13 Şubat’ta Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacaktı. Deprem felaketini en yakından yaşayan Kırmızı-Siyahlı ekip ligden çekilirken Galatasaray’ın Kasımpaşa ve Konyaspor ile oynayacağı maçlar da TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor