Şimşek’i hırs bastı

Spor Toto 1.Lig’in 28. Haftasında deplasmanda Afijet Afyonspor ile karşılaşacak Adana Demirspor, Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçından sonra yaptığı  bir günlük izin sonrası çalışmalarına başladı.

Adana Demirspor Tesisleri’nde teknik direktör Ümit Özat yönetimin de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon ve istasyon çalışmalarıyla devam ederken, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Kosecki ve Hakan bilgiç katılmadı. Vedat Bora ve Herve Kage ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını gerçekleştirdi.

Futbolcuların antrenmanlarda oldukça hırslı oldukları gözlenirken, teknik direktör Ümit Özat ta futbolcularının bu hırsından dolayı oldukça mutlu olduğu gözlendi. Teknik Direktör Ümit Özat antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Dört gün arayla iki önemli maça çıkacağız. İlk hedefimiz önce karşılaşacağımız Afjet Afyonspor maçı. Deplasmanda oynayacağız bu maçtan mutlak 3 puanla dönüp, daha sonra hafta içerisinde oynayacağımız Play-Off’un güçlü adaylarından ve kupa yarı finalisti olan Ümraniyespor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. İki rakibimizin de durumları itibariyle bu maça çok önem vereceklerini biliyoruz. Biz de hedefimize ulaşmak için bu iki maçtan 6 puanla ayrılmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve kalitemiz de mevcut” diye konuştu.

KALECİ OKULU AÇILDI

Öteyandan Adana Demirspor Kulübü, Kaleci Okulu açtı.  Mavi Lacivertli Kulüp’ten yapılan açıklamaya göre, Kaleci Okulu’na kayıtlar başladı. Kaleci Okulu’na 2004-2014 arası doğumlular kayıt yaptırabilecek. Başvuruların, İstasyon yanındaki Muharrem Gülergin Altyapı Tesisleri’nde yapıldığı, ayrıntılı bilginin 0322 4579488 numaralı telefondan alınabileceği bildirildi.

(HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor