ADANASPOR’DA KAHREDEN TABLO

Ligden çekilen Adanapor’da belirsizlik tüm sporcuları etkiledi. Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, yabancı ve yerli oyuncuların şehri terk ettiğini söyledi.

Takımda yerli ve yabancı oyuncunun kalmadığını ve şehir terk ettiklerini belirten Kemal Kılıç, “Biz depremde oradaydık. Birinci depremde Altay maçından dönüyorduk. İkincisi ise yoldan dönüyorduk. Yolda yakalandık. Ligden çekilme ile ilgili konuşmak istiyorum. Adana Demirspor da güzide takımımız. İyi oynuyorlar, fakat eleştiri alabilirler. Taraftar der ki ‘İnsanlar bu kadar feci durumdalar iken nasıl maç oynanır?’ diye sorarlar. Bizde zaten idman yapan oyuncu yok. Daha doğrusu şehirde yok. İdman bile yaptıramıyoruz. Birlikte olalım dedik, ağır idman yapmayacaktık zaten. Fakat ertesi gün şehirden ayrıldılar” diye konuştu.

Diğer taraftan Adanaspor, oyuncularını formda kalmaları için farklı gönderme kararı aldı. Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Beyçimento Bandırmaspor, Adanaspor’dan Samuel Tetteh’i kiralık olarak transfer ettiğini belirledi. Samuel Tetteh, sezonun ilk yarısında Adanaspor’da 21 maçta forma giyerken, 6 kez fileleri havalandırdı, 2 de asist yaparak takımına katkıda bulunmuştu. Ahmethan Köse’nin de Esenler Erokspor’a transfer olduğu ifade edildi.  (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor