BAŞKAN SANCAK’TAN FUTBOLCULARA MORAL

Adana Demirspor, 12 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına TFF’nin Riva tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Başkan Murat Sancak ta tesislere gelerek antrenmanı izledi ve futbolculara moral verdi.

Futbolcularla tek tek ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Başkan Murat Sancak, “Futbolcularımı bu zorlu günlerde yalnız bırakmamak için buradayım. Onlar her şeyin en iyisine layıklar. Bu haftayı Hatayspor’un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip sayıldık ve puanımızı 42’ye çıkarttık. Rakibimiz Başakşehir’in de mağlup olmasıyla bir basamak yükselerek dördüncü sıraya yükseldik. Avrupa hedefimiz için bu hafta sonu oynayacağımız ve başkanları istifa eden Trabzonspor’la oynayacağız. Trabzonspor bu hafta kendi sahasında ligin dibindeki Ümraniyespor’a 2-1 yenilerek büyük bir darbe alarak ilk 5 dışına çıktılar. Ümraniyespor bize de zor anlar yaşattı. Çok iyi oynuyorlar, geçmişte Galatasaray ve Fenerbahçe de ellerinden zor kurtuldular, biz de son dakikada yediğimiz golle berabere kalmıştık. Şimdi o günleri unuttuk, önümüzdeki Trabzonspor maçına motive olmaya çalışıyoruz. Takımda birlik ve beraberlik had safhada, yeni gelenler de takıma çabuk adapte oldular. Hocamızın en iyileri ilk 11’de oynatacağına inanıyorum. Ümraniyespor karşısında yaptığımız hataları Trabzonspor karşısında yapmamalıyız. Yoksa bedeli daha ağır olabilir” diye konuştu.

Bu arada, ara transferin son gününde Adana Demirspor’un tecrübeli stoperi Simon Deli, İstanbulspor’a sezon sonuna kadar kiralandı. 27 Ekim 1991 doğumlu olan Simon Deli, ülkesi Fildişi Sahili’nin Africa Sports takımında futbola başladı. Sporta Praha B, Budejovice, Pribram, Slavia Prag ve Club Brugge’da forma giyen stoper, 2021’in Ağustos ayında Adana Demirspor’a imza attı. Simon Deli, bu sezon hiç Adana Demirspor forması giymedi. 31 yaşındaki savunmacı Mavi-Lacivertil ile çıktığı 19 maçta 1 de asist yaptı, 2 müsabakada ise sarı kart gördü. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor