ŞİMŞEK’İN KALESİ EMİN ELLERDE

Adana Demirspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarını İstanbul’da Riva tesislerinde yaptığı antrenmanlarla devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi.

Özellikle kaleciler arasında müthiş rekabet var. Üç kaleci de antrenmanlarda müthiş çalışırken, Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın gözüne girmeye çalışıyorlar. Şu an da Adana Demirspor’un birinci kalecisi durumundaki Ertaç Özbir’in form durumuyla diğer arkadaşlarından bir adım önde. Ertaç’ın performansının artmasında diğer kalecilerin antrenmanlarda gösterdiği performans oldukça etkiliyor. Kötü oynadığı zaman kaleyi devredeceğini bilen Ertaç, antrenmanlarda da sanki maçta oynar gibi performans gösteriyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella, üç kalecinin de performansından oldukça memnun olduğunu belirterek, “Kaledeki bu güzel rekabet kalecilerimizin performansını oldukça etkiliyor. Bu da elimizi oldukça güçlendiriyor. Ertaç’ın, geçen sezon ve bu sezon göstermiş olduğu performansla artık Milli Takımı hak ediyor. İnşallah Milli Takım teknik heyetinin Ertaç’ı milli takım kadrosuna çağırırlar diyi konuştu.

Diğer taraftan Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 8 Şubat’ta sona ermesi beklenen ara transfer dönemi 5 Mart’a uzatılmıştı. Bu transfer döneminde Adana Demirspor da hareketli günler yaşadı. Mavi-Lacivertliler’den Samet Akaydın (Fenerbahçe), Artem Dzyuba, Yaroslav Rakitskyi (Shaktar Donetks), Britt Assombalonga (Watford), Mustafa Bulut (Siirt İÖİ), Berk Yıldız (Boluspor), Mahamadou Ba, Simon Deli (İstanbulspor), Arda Kurtulan (Karacabey Belediye)’ye giderken, Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Cherif N’diaye (Shanghai Port), Mert Çetin (Hellas Verona), Furkan Soyalp (Gaziantep FK) ve Jore Morel (Guarani) de gelen isimler oldu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor