Şimşek’te tek düşünce Afjet Afyonspor maçı

Spor Toto 1.Lig’in 28. Haftasında deplasmanda Afijet Afyonspor ile karşılaşacak Adana Demirspor, kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Adana Demirspor Tesisleri’nde teknik direktör Ümit Özat yönetimin başlayan antrenman 1 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman,5’e2 top kapma çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Kosecki ve Hakan bilgiç katılmazken, Vedat Bora takımdan ayrı çalışmasını sürdürdü.

Afjet Afyonspor’un hafta içinde deplasmanda oynadığı Gazişehir Futbol Kulübü maçında mağlup olması ve düşme potasından uzaklaşmaması, Demirspor maçının zor geçeceği bekleniyor. Adana Demirsporlu futbolcular da bu maçın önemini çok iyi bildiklerini ve rakibimizin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, “Bizim kendi hedefimiz var. Lig sonunda bu hedefe ulaşmak için önümüzdeki tüm maçları kazanmak için uğraşacağız. Bu zorlu maçların ilki hafta sonu oynayacağımız Afjet Afyonspor olacak. Buradan alacağımız 3 puanla Ümraniyespor maçına daha motive şekilde çıkmak istiyoruz” dediler.

Teknik Direktör Ümit Özat ise antrenmanda futbolcularla tek tek ilgilenerek, Afjet Afyonspor karşısında uygulayacağı taktikleri futbolcularına tek tek göstererek ve uygulayarak anlatıyor. Ümit Özat, “Rakibimizin Gaziantep’ten yenik ayrılması sonucu bize karşı daha konsantre olarak çıkacaklar. Biz de verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdik ve artık maçlarımıza çıkacağız. Öncelikli hedefimiz Afjet Afyonspor karşısında galip gelmek ve hafta içerisinde karşılaşacağımız ve en yakın rakibimiz durumundaki Ümraniyespor maçını da kayıpsız kapatmak istiyoruz. Bu iki maçtan 6 puan alırsak önümüze daha iyi bakacağız ve lig sonunda hedeflediğimiz Play-Off’a kalmak istiyoruz” dedi. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor