TRENDBİLET’TEN GÜNDOĞDU VAKFI SEYHAN YILDIRIMSPOR’A DESTEK

2022/2023 sezonunda TVF Erkekler Voleybol 2.Ligi 5.Grubu’nda mücadele eden Adana Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor’a Trendbilet’ten destek geldi. 8 takımın bulunduğu grubu 29 puanla lider tamamlayan Gündoğdu Vakfı Seyhan yılıdrımspor, 14-15-16 Mart 2023 tarihlerinde Çorum’da yapılacak olan Türkiye Erkekler 1.Lige yükselme yarı finallerine katılma hakkını elde etti.

8 grupta bulunan 54 takım arasında yarı finallerined yer alan olan 16 takım arasına girme başarısı gösteren Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor, yarı finallerde D grubunda Gebze Belediyespor, Van Tuşba Gençlik Merkezi ve Sorgun Belediyespor takımları ile karşılaşacka.

Playof hazırlıklarına Çorum’da devam eden Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor’da hedef yarı final maçlarında 14 Mart’ta Gebze Belediyespor, 15 Mart’ta Van Tuşba Gençlikspor ve 16 Mart’ta da Sorgun Belediyespor ile yapacağı maçlardan galibiyetle ayrılarak Çorum’da 21, 22, 23 Mart’ta yapılacak olan final gruplarına kalmak.

ERDAL ÇETİN: BAŞARININ OLDUĞU YERDE BİZDE VARIZ. KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Trendbilet Ana Şube Başkanı Erdal Çetin yaptığı açıklamada, “Adanamızı Türkiye Erkekler 2.Ligi’nde başarı ile temsil eden ve playof yarı gruplarına kalan Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırımspor’u yakından takip ediyoruz. Bu doğrultuda takıma forma sponsoru olduk. Aynı zamanda 1.Lige yükselme playof maçları öncesinde pasör Rıdvan Karataş’ı takıma kazandırdık. Bundan sonra da başarının olduğu yerde bizde olacağız ve elimizden gelen katkıyı sağlayağız” dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor