ŞİMŞEK, MONTELLA İLE SÖZLEŞME İMZALIYOR

Adana Demirspor, Cumartesi günü saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına yağmur altında start verdi. Futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlenen antrenman yağmur nedeniyle kısa sürdü.

Avrupa kupalarını hedefleyen Adana Demirspor, Trabzonspor’dan mağlubiyetle dönerek yara aldı. Rakibi karşısında 10 kişi kalmasına rağmen ilk yarıda çok iyi bir futbol sergileyen Mavi-Lacivertliler, evinde Antalyaspor’la kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Teknik Direktör Vincenzo Montella, Avrupa hedefinden sapmamak için Antalyaspor karşısında mutlak galip gelmelerini belirterek, taraftarları önünde kazanıp Trabzonspor yenilgisini telafi edeceklerinin sözünü verdi. Montella, “Antalyaspor maçıyla tekrar bir kazanma serisi başlatacağız. Avrupa hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Alınan bilgilere göre, Başkan Murat Sancak, Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın sözleşmesini 2+1 yıllığına uzatmak için menajeri ile anlaştı. Montella’nın avukatı Valeri Militi, Adana Demirspor teknik direktörünün başlattığı SOS Turchia ve gelecek planları hakkında konuştu.

-SOS Turchia’yla ilgili Enzo’nun çok romantik planları var. Evler yapmak, deprem yüzünden sokakta kalan insanlara yardım etmek istiyor. Toplanan rakamı ben açıklayamam.

-Türkiye’de mutluydu. Deprem onu çok sarstı. Bırakmayı düşündü. Dönmeyi planladı. Bu durumad futbolun anlamsız olduğunu hissetti. Başkanla konuştu, futbolcularla konuştu. Yakınlarıyla konuştu. Deprem yüzünden umutlarını kaybeden insanlara futbola sayesinde umut olmaya karar verdi.

-Türkiye’de seviliyor. Kendisine büyük saygı duyuluyor. Kulübü kalmasını istiyor, o da kalmayı düşünüyor. İstiyor. Kulübüyle konuşuyoruz. Anlaştık diyebilirim. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor