Osman Ciritci milletvekili aday adaylığını açıkladı

(HABER MERKEZİ)-Osman Ciritci, 14 Mayıs 2023 seçimleri CHP’den milletvekilliği için Çukurova Belediyesi’ndeki görevinden istifa ederek aday adaylığını açıkladı.

Osman Ciritci, “Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda en iyi hizmetleri vermek için bende milletvekilliğine talibim” dedi.

Volkan Çevik, “Her seçim kendi içinde özel ve önemlidir. Ancak 14 Mayıs seçimleri belki de Cumhuriyeet tarihimizin en önemli seçimleridir. İnanıyorum ki hem ülkemiz, hem aziz milletimiz, hem de kadim Adanamızın güzel insanları için bu seçimler bir milat olacaktır. Bunun bilinciyle Çukurova Belediyesi’nde hizmetlerimizi sürdürüyordum. Gördüm ki ülkemizin 01 numaralı şehri hergeçen gün daha da geriye gidiyor. Her alanda çevre iller daha hızlı elişir ve büyürken Adana o şehirlerin hep gerisinde kalıyor. Bunun Adana’nın da Adanalının da makus talihi olmadığını v ebu kötü gidişatı değiştirebileceğimizi düşünerek hizmet için kolları sıvadım” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor