Şimşek Afyon’da

Spor Toto 1.Lig’in 28. Haftasında 7 Nisan Pazar günü 16.30’da deplasmanda Afijet Afyonspor ile karşılaşacak Adana Demirspor, kendi tesislerinde hazırlıklarını tamamlayarak dün saat 14.00’de karayoluyla Afyon’a hareket etti.

Adana Demirspor Tesisleri’nde teknik direktör Ümit Özat yönetiminde dün saat 10.30’da başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e2 top kapma çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Kosecki ve Hakan bilgiç katılmadı. Mavi lacivertliler Afijet Afyonspor maçı hazırlıklarını bugün Afyon’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavi gören Jakub Kosecki, Osmanlıspor maçında sakatlanan Hakan Bilgiç’in yanı sıra kart cezalısı olan Mickael Pote kafilede yer almadı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Dün yaptığımız antrenmanla Adana’daki çalışmalarımızı tamamlayarak Afyon’a gittik. Burada da bugün yapacağımız son antrenmanla çalışmalarımızı tamamlayıp kampa girip maç saatini bekleyeceğiz. Futbolcularımın antrenmanlarda gösterdiği performans beni oldukça mutlu etti. Biz bir hafta daha dinlendik, rakibimiz ise hafta içerisinde zorlu bir maç yaptı ve kaybetti. Bedenen ve moralmen kötü durumdalar. Biz de bundan yararlanmak istiyoruz. Pazar günü rakibimizden alacağımız üç puanla Adana’ya dönmek istiyoruz, buradan puan kaybı yaşamak istemiyoruz” dedi. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor