HAYDİ KIZLAR KALBİMİZ SİZİNLE

Voleybol Misli.Com Sultanlar Ligi’nin erteleme maçında Çukurova Belediyesi SK bugün saat 17.00’de ASKİ Spor Salonu’nda THY’yi ağırlıyor. Çukurova’nın oynadıkları son 3 karşılaşmayı da kazanarak play-off umutlarını iyice arttırdılar.

Çukurova Belediyesi SK bugün THY yenmeleri halinde Cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe Opet maçına daha moralli ve istekli çıkacaklar. Her iki karşılaşmada Adana’da oynanacak. Çukurova Belediyesi SK oyuncuları, “Bugün karşılaşacağımız THY maçında mutlaka taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların varlığı bizi daha çok motive ediyorlar. Şimdi öncelikli hedefimiz THY maçını kazanmak, daha sonra ise Cumartesi günü yine kendi saha ve seyircimiz karşısında oynayacağımız Fenerbahçe Opet maçını da kazanarak galibiyet serisini 5 maça çıkartmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve taraftar desteğimiz de var” dediler.

Baş Antrenör Mustafa Umut Uysal da, “Son üç maçımızı kazanarak ne kadar formda olduğumuzu gösterdik. Bugün de THY karşısında sahaya gelen taraftarlarımızın da desteğiyle galip gelip hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe Opet maçına daha konsantre olarak çıkmak istiyoruz. Bizi her zaman destekleyen ve yanımızda olan Çukurova Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Soner Çetin’in desteğini hep yanımızda hissettik ve hissediyoruz. Bugünkü maçta da salona gelerek bize destek vereceğine inanıyorum. Onun desteği bizleri daha da güçlendiriyor. Bu iki maçtan da galibiyetle çıkarsak, hedeflediğimiz play-offa biraz daha yaklaşmış olacağız” diye konuştu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor