Osman Ciritçi’den Bölge’ye ziyaret

Adana’nın eski Cumhuriyet Halk Partisi  İl Başkanlarından Fevzi Ciritçi’nin oğlu Osman Ciritçi CHP milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Eski profesyonel basketbolculuk ve aynı zamanda eski milli sporcu Ciritçi, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Türkiye’ ye ve Adana’ya bahar getireceğiz” dedi.

ADANA (BÖLGE)-14 Mayıs 2023 günü cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra milletvekili seçimleri de yapılacak. CHP’den Adana için güçlü bir milletvekili aday adayı çıktı. Eski CHP İl Başkanı Fevzi Ciritçi’nin oğlu Osman Ciritçi Milletvekili Aday Adayı oldu.

CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Osman Ciritçi, “ Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun göstermiş olduğu bu yolda, en iyi hizmeti vermek için ben de milletvekili aday adayıyım” dedi.

Babası da eski bir siyasetçi olan Ciritçi, babasından dolayı siyaset konusunda tecrübeli olduğunu belirtti.

Gençliğinde profesyonel basketbolculuk ve milli sporcu olan Osman Ciritçi, aynı zamanda ingilizce öğretmenliği tecrübesi ile de önemli başarılar elde etti.

Ciritçi, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, siyasette ve hizmette temel ilkelerimiz olan insanı önceleyen; dürüst, ilkeli, ahlaklı ve çok çalışmaya yönelik siyasi bir disiplin ve nezaket içerisinde bugüne kadar çalıştım. Milletvekili seçildikten sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Türkiye’ ye ve Adana’ya bahar getireceğiz” dedi ve sözlerine son verdi.

Alınan kulis bilgilerine göre Osman Ciritçi’nin CHP Adana Milletvekili aday adayları listesinde üst sıralarda yer alması bekleniyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor