Tataş’a meslektaş desteği

Gelecek Partisi kadrolarından aktif siyasete atılarak, Adana milletvekilliği adaylığına talip olan veteriner Hekim Veli Tataş, üyesi olduğu Adana Veteriner Hekimler Odası’nı ziyaret ederek, başkan Nihat Köse’ye seçim çalışmaları ve göreve gelmesi halinde uygulayacağı projeler hakkında bilgi verdi.

***

Veli Tataş, TBMM’de veteriner hekimleri temsil etmeye hazırlanıyor

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) – Gelecek Partisi’nden Adana milletvekili aday adayı olan veteriner hekim Veli Tataş, üyesi olduğu Adana Veteriner Hekimler Odası’nı ziyaret ederek, başkan Nihat Köse’ye seçim çalışmaları ve göreve gelmesi halinde uygulayacağı projeler hakkında bilgi verdi. Meslektaşlarının da desteğini arkasına alan Tataş, veteriner hekimlerin TBMM’de ki sesi olmayı hedeflediğini belirtti.

VETERİNER HEKİMLERİN MECLİSTE OLMASI ŞART

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana VHO Başkanı Nihat Köse ise pandemi süreci ve Dünya’nın mevcut konjonktürü bizlere acı bir şekilde hatırlatmıştır ki, gıda en önemli stratejik üründür. Çocuklarını dengeli ve yeterli besleyemeyen toplumlar, geleceklerini tehlikeye atarlar. Veteriner hekimlerin mecliste olması, ülkemizin geleceği için önem arz etmektedir’’ dedi.

BAŞKAN KÖSE’DEN, TATAŞ’A TAM DESTEK

Başkan Köse, Veli Tataş’ın mesleki yeterlilik ve hayvancılıktaki birikimleri nedeniyle TBMM çatısı altında olması gerektiğini ifade etti. Köse, ‘’Adana Veteriner Hekimler Odası olarak, meslektaşımızın yanında olduğumuzu beyan eder, seçim çalışmalarında başarılar dileriz’’ ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor