ŞİMŞEK İŞİ SIKI TUTUYOR

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında 15 Nisan Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla start verdi. Antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalışmaları yapıldı.

Avrupa mücadelesinde Galatasaray’a 2-0’lık skorla mağlup olarak yara alan Adana Demirspor, hafta sonu maç oynamadan geçirecek. Ligde 3.sırada bulunan Beşiktaş derbi maçta Fenerbahçe’yi mağlup ederek puanını 52’ye yükseltti. 45 puanla 4.sırada bulunan Adana Demirspor, İstanbul deplasmanından puansız dönerek Avrupa yarışında yara aldı. Gaziantep Futbol Kulübü’nün ligden çekilmesinden dolayı Mavi-Lacivertli takım Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında maç oynamayacak ve 3-0 hükmen galip sayılacak.

Mavi-Lacivertliler bu hafta oynaması gerektiği Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması rakibinin ligden çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen sayılarak haftayı bay geçirecek. Bu haftayı bay geçirecek olmalarına rağmen önümüzdeki hafta oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına şimdiden başlaması Adana Demirspor’un işini ne kadar sıkı tuttuğunu gösteriyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Galatasaray karşısında çok iyi oynamamıza rağmen son dakikalarda yediğimiz iki golle sahadan yenilgiyle ayrıldık. Futbolcularım o maçta çok iyi performans sergilediler. Hedefimize ulaşmak için çok çalışmalıyız, bunun bilincinde olarak antrenmanlarda arkadaşlarımızın performansı giderek artıyor. Ben de bu durumdan oldukça mutluyum. Bu arayı çok iyi değerlendirip Kasımpaşa maçına kadar hazır duruma geleceğiz. Taraftarlarımızın da desteğiyle galip gelerek hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” denildi.

RODRİGUES MÜSLÜMANLIĞI SEÇTİ

Adana Demirspor’un Portekizli Kevin Rodrigues, Müslümanlığı seçti. 29 yaşındaki sol bek, aldığı kararı yakın çevresiyle paylaştı ve bu tercihinden ötürü son derece mutlu olduğunu söyledi. Kariyerinde daha nöce Toulouse, Dijon, Real Sociedad, Leganes, Eibar ve Rayo Vallecano takımlarında forma giyen Kevin Rodrigues, Adana Demirspor formasıyla 24’ü Süper Lig ve 1’i de Türkiye Kupsaı olmak üzere toplam 25 maçta oynadı. Portekizli savunmacı 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Kevin Rodrigues’in sözleşmesi Haziran 2025’te sona erecek. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor