ADANA DEMİRSPOR’DA GÜNDEM MONTELLA

Adana Demirspor’un başarılı teknik direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor’un gündemin asla düşmüyor. Aldığı üst üste başarısız sonuçların ardından önce Abdullah Avcı, daha sonra ise Orhan Ak ile yollarını ayıran Trabzonspor’da hoca arayışları sürüyor.

Bu noktada bir süredir Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Monetlal ismi öne çıkarken, Başkan Murat Sancak konuyla ilgili aspor.com.dr editörü Mehmet Cem Çakır’a konuştu. Sancak, “Montella için iddialar küllüyen yalan. Ertuğrul Doğan ne böyle bir talepte bulundu, ne de böyle bir şey için benden izin isteme nezaketsizliğinde bulunur” ifadelerini kullandı. Diğer taraftan Adana Demirspor yönetiminin Vincenzo Monetlla’nın sözleşmesi için harekete geçtiği ve kısa bir süre sonra iki taraf arasında görüşmelerin gerçekleştirilmesi beklendiği ifade edildi.

Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Bu doğrultuda Mavi-Lacivertliler, başarılı çalıştırıcı ile kontrat yenilemek istiyor. Adı Trabzonspor ile de anılan 48 yaşındaki teknik adamın şu anda Adana ekibinde kalmaya sıcak baktığı öğrenildi. Adana Demirspor’un gelecek dönemlerde hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olabilecek kadro kurmak için Montella’ya bir hayli güvendiği ifade edildi. Bu yüzden de kısa bir süre sonra iki taraf arasında görüşmeler gerçekleştirilecek. Gelen son haberlere göre Adana Demirspor yönetimi, Vincenzo Montella ile mutlaka sözleşme imzalamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında Adana Demirspor’un kendi saha ve seyircisi karşısında oynayacağı Kasımpaşa maçlarının biletleri bugün saat 19.40’ta satışa çıkıyor. Buna göre Batı tribün alt bilet 100 TL, kadın, öğrenci ve engelli 30 TL, Batı tribün üst bilet 70 TL, kadın, öğrenci ve engelli 20 TL, Maraton tribün alt bilet 100 TL, kadın, öğrenci ve engelli 30 TL, Maraton tribün üst bilet 70 TL, kadın, öğrenci ve engelli 20 TL, Güney/Kuzey K.A.alt bilet 40 TL, kadın öğrenci ve engelil 10 TL, Yahya Coşan K.A.-Güney K.A.Üst bilet 40 TL, kadın, öğrenci ve engelli 10 TL, Güney balkon bilet 50 TL, kadın, öğrenci ve engelli 20 TL, Misafir 50 TL olarak açıklandı.

Diğer tarafta Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Spor Toto Süper Lig’de bu sezon kendi sahasında maç kaybetmeyen yalnızca 4 takım bulunuyor. Adana Demirspor bu sezon kendi evinde oynadığı 13 maçta 9 galibiyet ve 4 beraberlik alırken namağlup olarak yoluna devam ediyor. Mavi-Lacivertliler namağlup seri ile Avrupa’da kendi evinde kaybetmeyen 4 takımdan biri oldu. Avrupa’nın 5 büyük liginde Adana Demirspor gibi kendi evinde kaybetmeyen diğer 3 takım ise Barcelona (İspanya), Bayar Münih ve Union Berlin (Almanya) oldu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor