ŞİMŞEK KASIMPAŞA’YA BİLENİYOR

Adana Demirspor, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde devam etti.

İki günlük aradan sonra önceki gün tekrar bir araya gelerek çalışmaya başlayan Mavi-Lacivertliler’de hırs ve istek ön planda gözüktü. İki ayrı takım olarak yapılan antrenman maçında kıran kırana mücadele teknik direktör Montella’yı çok mutlu ettiği gözlendi. Teknik Direktör Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Bu iki haftalık arayı çok iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Şimdi önümüzde zorlu bir periyot bizleri bekliyor. Bu periyottan ne kadar az zararla çıkarsak Avrupa hedefine biraz daha yaklaşmış olacağız. Onun için ilk maçımız olan bu hafta seyircimizin karşısında oynayacağımız Kasımpaşaspor maçını kazanmak. Bunu da stada gelip bizleri destekleyecek olan taraftarlarımızla birlikte yapacağız. Biletler satışa çıktı, taraftarlarımızın Ramazan olmasına rağmen bizleri desteklemek için stada geleceklerine inanıyorum. Bizlerde onlara bu vefakarlıklarının karşılığı olarak kazanarak onları evlerine mutlu göndermek istiyoruz” dedi.

MİNİK MEHMET ANTRENMANDA

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, şehitlikte babasını ziyareti sırasında en büyük arzusunun Adana Demirsporlu futbolcularla tanışmak olduğunu söyleyen küçük taraftar Mehmet Efe Ulaş’ı antrenmana davet etti. Antrenmandan önce teknik direktör Vincenzo Montella, kaleci Ertunç, Onyekuru ve Belhanda’yla hatıra fotoğrafı çektirdi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor