AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI

AK Parti Adana’da milletvekili tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik olmak üzere; Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, tüm vekil adayları ve birçok partili katıldı. Tanıtım toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda konuşma yapan Ömer Çelik, “Bizim teşkilatlarımız zaten sadece seçimden seçime hazırlık yapan değil, her an seçim varmış gibi çalışan teşkilatlar. Seçime son derece dinamik bir kadroyla gidiyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda kullandığımız ifadeyi Adana için de ‘Hemen şimdi’ diye kullanıyoruz” dedi.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-AK Parti milletvekili adaylarını tanıttı. Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik başta olmak üzere birçok partili katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Bugün Adana’mızda birbirinden değerli milletvekili adaylarımızın tanıtımını yapacağız. Göreve geleli ilk iki ayı tamamlamış bulunuyoruz. Göreve geldiğimizde bu bayrak yarışında aldığımız emaneti daha ileriye taşımak için ve Ak Parti’yi ve Cumhur İttifakı’nı Adana’nın kalesi yapmak için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü Sayın Cumhurbaşkanımıza verdik. Bu geçen süre zarfında 150 nine yakın yeni üye kaydetmek suretiyle vatandaşlarımızı liderimiz, cumhurbaşkanımıza yoğun teveccühünü gördük. Cumhurbaşkanımıza ve partimize bu değerli teveccühün olması omzumuzda taşıdığımız yükü daha da arttırmıştır. Bizler aziz vatanımıza hizmetkar olmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Adana’mızın 15 ilçesinde her vatandaşımızın kapısını çalarak partimizi anlatacağız. Bugün çok önemli bir gün ve aramızda çok değerli adaylarımız var. Adana’da bir başarı hikayesi yazmak ve Adana’da bu güne kadar aldığımız en yüksek oy kapasitesini aşmak için sayın bakanımızın önderliğinde adaylarımızla ve teşkilatımızla bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

“BU BEREKETLİ TOPRAKLAR OLAN ADANA’DAN ‘YETER SÖZ MİLLETİNDİR’ DİYECEĞİZ”

Ay’ın ardından konuşma yapan ve “Bu seçimleri yapıyor oluşumuzun çok büyük bir anlamı var” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bu ülkede dışlanmışların, hakkı gasp edilmişlerin, bir kenara itilmişlerin, ötekileştirilmişlerin, hakkını aramaktan mahrum olanların ilk defa ‘Yeter söz milletindir’ dediği gün 14 Mayıs’ta seçimimizi yapacağız. Bu bereketli topraklar olan Adana’dan ‘Yeter söz milletindir’ diyeceğiz. Burada çok uzun zamandır yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızı görüyorum. Partimizin ilk kurulduğu günlerde yola çıktığımız arkadaşlarımızı yine bu salonlarda görüyorum. Yine aynı şekilde o dönemlerde daha çocuk olup şimdi büyümüş olan ve gençlik kollarımızda bulunan arkadaşlarımızı da görüyorum. İşte bu bizim ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kere daha göstermektedir. Ak Parti bu büyük demokrasi zaferinde de sandığa damgasını vuracaktır” diye de belirtti.

“ADANA’DAKİ VATANDAŞIMIZ, ÇOK BÜYÜK BİR DESTEKLE HER ZAMAN BU YÜRÜYÜŞÜN YANINDA OLDULAR”

Çelik, seçime hazır olduklarının altını çizdi ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Bizim teşkilatlarımız zaten sadece seçimden seçime hazırlık yapan değil, her an seçim varmış gibi çalışan teşkilatlar. Seçime son derece dinamik bir kadroyla gidiyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda kullandığımız ifadeyi Adana için de ‘Hemen şimdi’ diye kullanıyoruz. Adanamız, Cumhurbaşkanı’mız ve liderimizin büyük demokrasi ve Türkiye yürüyüşüne her zaman en önemli katkıyı veren illerin başında geldi. Şimdiye kadar demokratik büyük Türkiye yürüyüşümüzü destekleme bakımından Adana’daki vatandaşımız, çok büyük bir destekle her zaman bu yürüyüşün yanında oldular.”

Çelik, “İnşallah Adana’dan Cumhurbaşkanı’mıza, Cumhur İttifakı’na en güçlü desteğin çıkacağı çalışmaları hepinizin gözü önünde ve milletimizin desteğiyle gerçekleştireceğiz” diye de vurguladı.

Ömer Çelik’in konuşmasının ardından Adana Ak Parti Milletvekili Adayları olan; Ahmet Zenbilci, Sunay Karamık, Abdullah Doğru, Faruk Aytek, Mustafa Yıldız, Hasan Hüseyin Kuşcu, Erol Kahraman, Kasım Pamuk, Fatime Yurduseven, Dinçer Dinç, Melike Doğan, Ramazan Çırak, Oğuzhan Gürhani, Mehmet Kurtaran tanıtıldı ve toplantı tanıtımın ardından son buldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor