VİNCENZO MONTELLA: KASIMPAŞA’YI UNUTTUK KONYA’YA ODAKLANDIK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Kasımpaşa karşısında aldığımız farklı galibiyetten dolayı çok mutluyum. Ancak bu maçı unutup Çarşamba günü oynayacağımız Konyaspor maçına odaklanmalıyız dedi.

Montella, “Böyle bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum, ancak taraftarın Onyekuru’yu ıslıklaması beni çok üzdü. Bu konu inşallah burada kapanmıştır. İlk yarım saatle alakalı gerçekten çok memnunum ve böyle bir galibiyet aldığımız için de çok memnunum. Çünkü ilk yarım saatte şu ana kadar çalıştığımız preansipleri yansattığımız bir maç oldu. Sonucu alabilmemizde gerçekten memnuniyet verici. Çünük baktığınızda uzun zamandır çalıştığımız konuları sahaya yansıttık. Bunu yaparken de hem cesaretli yaptık hem kaliteli bir şekilde yaptık. Hem de rakibe kenid oyunumuzu kabul ettirerek yaptık. O yüzden bu hayati galibiyeti aldığımız için çok memnunum” diye konuştu.

Kasımpaşa karşısında attığı 2 golle günün yıldızı olan Akintola da, “Bugün inanılmaz bir performans gösterdik. İlk gole kadar çok iyi oynadık ve golü atacağımızı belli ettik. İlk golü attıktan hsonra hemen ikinci ve üçüncü golü atmamız bizim isteğimizi artırdı. Avrupa kupalarına katılmak için mücadele ediyoruz. Umarım kalan maçlarda istediğimiz sonuçları alır ve hedefimizi gerçekleştiririz” ifadelerini kullandı. Diğer taraftan 2 maçlık cezası sona eren Belhanda da kadroya geri döndü. Teknik Direktör  Vincenzo Montella, Emre Akbaba’yı yedek bırakırken, Belhanda’ya ilk 11’de forma verdi. Faslı oyuncu da son dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçti ve topu ağlarla gönderdi. Belhanda maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün gerçekten bir takım olarak mücadele ettik. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu sezon hedefimiz Avrupa ve bu yolad kendi evimizde maçlarımız daha da kritik. Kendi evimizde maç kazanmak çok daha önemli. Kalan maçlarımızı da kazanarak Avrupa’ya gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.(HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor