Çukurova’nın Sultanları, Vakıfbank’a 3-0 yenildi

SALON: ASKİ Atatürk

ÇUKUROVA BELEDİYESİ SK: Angela, Alesia, Ceren Nur, Ceren Baysal, Lazovic, Duygu, Alara (L), Pınar (L), Lucia, Dilara, Şiirsel

VAKIFBANK: Ogbogu, Egonu, Gabi, Derya, Zehra, Cansu, Ayça (L), Aylin (L), Buket, Carutasu, Jane

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 26.haftasında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Vakıfbank’ı konuk etti.

ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Vakıfbank’ın 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmayı Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin de izledi. Soner Çetin, karşılaşma öncesi iki takım kaptanına da çiçek verdi.

Soner Çetin ayrıca, Voleybol Kadınlar 1.Ligi’ne yükselen Gündoğdu Yıldırımspor yetkililerine de plaket ve çiçek takdim etti.

Setlerin tamamı başabaş mücadele şeklinde geçti. Konuk ekip, ilk seti 19-25, ikinci seti 21-25 ve üçüncü seti de 21-25 kazanarak maçı da 3-0 kazanmış oldu. Setlerin süresi ise 22, 24, 24 dakika oldu.

Karşılaşma sonunda Pınar Atasever profesyonel oyunculuğuna son verdi. Pınar Atasever, maç sonu arkadaşlarının omuzlarında sahayı terk ederken duygulu anlar yaşandı.

Öte yandan Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin’in girişimleriyle çocukların da ücretsiz seyrettiği maça çocukların oldukça büyük ilgi gösterdiği görüldü. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor