TÜRKİYE MİLLET İTTİFAKI’NI ADANA SERTAÇ DURAK’I KONUŞUYOR

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de tarihe not düşülecek  milyonlara hitap etmesi sadece Türkiye’de değil, dünyayda ses getirirken, Adana’da da İYİ Parti’den milletvekili adayı olan Sertaç Durak da halk arasında büyük destek görmekle dikkati çekti.

BÖLGE’yi ziyaretinde halkın İYİ Parti’ye büyük teveccüh gösterdiğini, kendisine karşı duyulan samimiyet ve desteklerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Sertaç Durak, “Karaisalı halkının tek adayı benim. O nedenle gururla söyleyebilirim ki, oy patlaması yapacağız. Adana’yı mahalle mahalle, sokak sokak geziyorum. İYİ Parti ve şahsıma karşı sıcak davranışları beni mutlu ediyor, kendilerene teşekkür ediyorum” dedi.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Adana Milletvekili adayı Sertaç Durak, BÖLGE Gazetesi’ne yaptığı ziyaret sırasında yaptığı siyasi çalışmalar hakkında bilgi verirken, halkın panrtisine ve kendisine gösterilen ilgiden son  derece mutlu olduğunu söyledi.

Karaisalı’nın seçilecek tek adayının  kendisi olduğunu ve gösterilen ilgi ve desteği hiç unutmayacağını belirten Sertaç Durak, amcası Aytaç Durak’ın büyük destek verdiğini dile getirdi.

Amcası Aytaç Durak’ın  Belediye Başkanı olarak Adana’ya verdiği hizmetin, babası  merhum Veli Andaç Durak’ın Beden Terbiyesi Bölge Müdürü olarak spora verdiği katkısının unutulmamasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten İYİ Parti Adana Milletvekili adayı Sertaç Durak, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Durak ailesi Adana’ya her alanda büyük hizmet vermiş ve halk bu hizmetleri amcamı Belediye Başkanlığı, babamı da tercih oylarıyla birinci sıradan Milletvekilliği koltuğuna oturtmuştur. Durak ailesi olarak Adanalı hemşehrilerimize vefa borcumuz vardır. Ben milletvekilliğine Adana halkına hizmet için göreve talip oldumu. Hemşehrilerimin desteğiyle milletvekili seçilirsem, hiç kimsenin kuşkusu olmasın babam ve amcam gibi Adana için Adana halkı için gecemi gündüzüme katarak hizmeti bıraktıkları yerden devam ettireceğim.” dedi.

Sertaç Durak, Millet ittifakı’nın Türk halkının büyük bir güvenini kazandığını, kendisinin de Adana’da İYİ Parti adayı olarak destek görmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtirken, “Biz Adana ve Adanalı sevdalısıyız. Bizim dünyamızyda millet, vatan, memleket  sevdası var.. Hem ülkemize, hem milletimize yararlı olabilmek için 24 saat çalışmaya talibim. Bana destek verenleri mahcup etmemnek, desteklerine layık olabilmek için gece-gündüz çalışacağım.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor