Yeşil Sol Parti’den mitinge çağrı

(HABER MERKEZİ)-Yeşil Sol Parti bugün saat 17.00’de Uğur Mumcu Meydanı’nda halkla buluşacak. HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları Oruç, bugün yapılacak mitinge tüm Adanalılar’ı davet etti.

Yeşil Sol Parti bugün Mersin’de saat 14.00’da ve Adana’da ise 17.00’da miting yapacak. Adana’da gerçekleştirilecek mitinge HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, DTK Eş Sözcüsü Berdan Öztürk, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, ESP/SKM-MKY üyesi Satiye Ok, TÖP Sözcüler Kurulu Üyesi Perihan Koca ve Başak Demirtaş ve sanatçı Mervan Tan katılacak.

Mersin’deki mitinge ise HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, DTK Eş Sözcüsü Berdan Öztürk, EMEP Genel başkanı Ercüment Akdeniz, SYKP Eş Genel Başkanı Canan Yüce, TÖP Sözcüler Kurulu Üyesi Perihan Koca, Başak Demirtaş ve sanatçı İlkay Akkaya katılacak.

Mitinglerle ilgili yapılan çağrı açıklamasında, “Özgürlüğe, eşitliğe, demokrasiye ve adalete hava gibi, su gibi ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz.

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerine giriyoruz. Bu seçimler bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs 2023’te ülkenin ve toplum geleceği oylanacak. Önümüzde sadece iki seçenek var. Ya faşizme dur diyeceğiz, veya faşizm daha da kurumsallaşacak.

Bir yol ayrımındayız.

Bizler hem faşizme dur diyeceğiz, hem de demokrasinin, özgür ve eşit geleceğin teminatı olarak Meclis’te çok daha güçlü yer alacağız. Yapabilecek gücümüz, başarabilecek irademiz ve kararlılığımız var. Bunun için birlikteyiz, buradayız!

Birlikte değiştireceğiz!

Bugün saat 14.00’da Mersin’de Eski Tevfik Sırrı Gür Stadyum yanında, saat 17.00’da Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda birlikte değiştirmeye çağırıyoruz” denildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor