ŞİMŞEK START VERDİ

Adana Demirspor, 17 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenmanla start verdi.

Antrenmanda futbolcular taktik ağırlıklı antrenman yaptı. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Teknik Direktör Vincenzo Montella antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Son haftalara girdiğimiz bugünlerde puan kaybına tahammülümüz yok. Futbolcularımla birlikte bu süreci nasıl az hasarla kapatırız onun hesabı içerisindeyiz. Bu hafta karşılaşacağımız Fatih Karagümrük maçını Pazar günü seçim olduğu için hafta içi oynayacağız. 17 Mayıs Çarşamba günü İstanbul’da oynayacağımız maçın hangi stadda oynanacağı hala belirsizliğini koruyor. Biz hangi stadda olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız. Rakibimiz ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Onlar da bizim gibi çok gol atıyor, çok gol yiyorlar. Zevkli ve çekişmeli bir maç taraftarları bekleyecek. Ama kazananın biz olacağız” diye konuştu. Geçen hafta kendi evinde Alanyaspor’u 4-2’lik skorla mağlup eden Adana Demirspor, 17 Mayıs Çarşamba günü Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşmanın başlama saati 20.00 olarak belirlendi. Ligin ilk devresinde Adana’da oynanan karşılaşmayı Mavi-Lacivertliler 2-1 kazanmıştı.

MONTELLA, YUNAN BASININDA

Adana Demirspor’da başarılı 2 yıl geçiren Vincenzo Montella’yla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yunanistan ve İtalay basınındaki haberlerde Montella’nın yeni durağının Olympiakos olabileceği belirtildi. Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Vincenzo Montella yeni bir maceraya yelken açabilir. Mavi-Lacivertlilerle sözleşmesinin sonuna gelen Montella, Olympiakos’un radarına girdiği iddia edildi.

Yunan basınından Sportime ve İtalya’dan Tuttomercato’nun haberine göre Olympiakos’un teknik direktör adaylarından biri de Vincenzo Montella. Haber detayında Yunan devinin birkaç hafta öcne Gennaro Gatuso ile temas kurduğu ancak anlaşma sağlanamadığı belirtilirken, Montella’nın listenin ilk sırasına yazıldığı kaydedildi. Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis’in Vincenzo Montella’yı özellikle istediği ve sezon sonunda girişimlerin hız kazanacağı bildirildi. Adana Demirspor ile şu ana kadar 71 maça çıkan Montella; 35 galibiyet, 19 yenilgi ve 17 beraberlik alarak Mavi-Lacivertli takım ile 1.72 puan ortalaması yakaladı. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor