ADAYLARIN PANKART SAVAŞI

14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı hem de 28. Dönem Milletvekilleri seçimlerinin yapılacağı genel seçime çok kısa bir zaman kaldı. Seçim hazırlıklarıyla beraber Adana, her adım başı farklı bir siyasi partinin pankartıyla donatılırken, adayların afişlerinin birbirlerinin üstüne konduğu da gözlendi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Cumhurbaşkanlığının yanında milletvekillerinin de belirleneceği seçim için vekil adayları çalışmalara son hızla devam ediyor. İlçe gezileri, halk buluşmaları ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra sokaklarda afiş ve pankartlarla da kendilerini tanıtmaya ve partileri için oy toplamaya devam ediyor.

Milletvekillerinin hem partileri hem de kendileri için oy toplama çalışmaları bu gibi çeşitli yollarla devam ediyor. Milletvekili adayları fiziksel olarak yetişemedikleri kişilere yazılı afişlerle ulaşmaya çalışıyor. Fakat şehrin her yerine asılan, dağıtılan afiş, pankart ve kağıtlar şehirde kötü bir görüntü oluşturuyor. Adana’da neredeyse her ilçe ve semtte adım başı farklı bir partinin afişi ile karşılaşıyoruz. Yerde karşımızda veya yukarı baktığımız neredeyse her yerde başka bir parti ve vekilin yüzü ile karşılaşıyoruz. Duvarlara yapıştırılan, iki binanın arasına asılan bu yazı ya da görseller şehrin görünümüne zarar veriyor.

Her adıma asılan ve kötü görünümün yanı sıra görüş açısını da kısıtlayan bu afişler seçimden sonra toplanacak mı yoksa olduğu yerde bırakılacak mı merak konusu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor