HAYDİ ŞİMŞEK AVRUPA AŞKINA

Sahasında 6’da 6, üst üste 5.galibiyetine imza atan Adana Demirspor, Avrupa hedefi için dev bir adım daha attı. Mavi-Lacivertliler Fatih Karagümrük deplasmanında da serisini sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de Alanyaspor engelini de 4-2’yle aşan Adana Demirspor, dev adımlarla Avrupa kupalarına hedefine yürüyor. Evinde de 6’da 6, toplamda üst üste 5.galibiyetine imza atan Mavi-Lacivertliler, deplasmanad kozlarını paylaşacağı ligin flaş ekiplerinden Fatih Karagümrük karşısında da bu galibiyeti perçinlemek istiyor. Futbolcularıyla gurur duyduğunu belirten Teknik direktör Vincenzo Montella, taraftarlar ada ayrı bir parantez açarak doğru noktalara doğru hep birlikte ilerlediklerini vurguladı.

Mavi-Lacivertliler, ligde 66 golle en çok gol atan 3.takım olarak hücum hattıyla da dikkatleri üzerine çekti. Adana Demirspor’da Alanyaspor karşılaşmasını da boş geçmeyen Cherif Ndiaye 7 gole ulaştı. Maça 2 gol, 1 asistle damga vuran Belhanda da 10 gol, 6 asistle takımının en skoreri oldu. Akdeniz derbisinde attığı golle bu sezon 7.golüne imza atan Yusuf Sarı’yla yine 5 asistli Staumbouli, 7’şer golü bulunan Onyekuru ve Akintola ile 8 gol, 4 asistle oynayan Badou Ndiaye, Teknik Direktör Montella’nın Çarşamba günkü Karagümrük deplasmanında da en büyük kozları olacak.

Diğer taraftan Adana Demirspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına bugün toplanarak kaldığı yerden devam edecek. İki günlük tatilin ardından bugün toplanacak olan Mavi-Lacivertliler hazırlıklarını Salı gününe kadar kendi tesislerinde yaptıktan sonra Çarşamba sabahı özel uçakla İstanbul’a gitmesi bekleniyor. Öte yandan Süper Lig’in 34.haftasında 17 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’da Fatih Karagümrük-Adana Demirspor maçı Vodafone Park’ta oynanacak. Karagümrük’ün maçlarını oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın 10 Haziran’daki Şampiyonlar Ligi finali sebebiyle bakıma alınmasından dolayı Fatih Karagümrük-Adana Demirspor mücadelesine Vodafone Park ev sahipliği yapacak. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor