ŞİMŞEK’TE HEDEF GALİBİYET

Adana Demirspor, deplasmanda karışlaşacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti. Bu akşam saat 20.00’de oynanacak karşılaşmadan Mavi-Lacivertliler mutlak galibiyet hedefliyor. Maçı Kadir Sağlam yönetirken, Serkan Olguncan ve Ogün Kamacı yardımcılıklarını, Gürcan Hasova da dördüncü hakem olarak görev yapacaklar.

Adana Demirspor, bu maça kadar oynadığı karşılaşmalardan 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 60 puanla 4.sırada bulunuyor. Rakibi Fatih Karagümrük ise 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 44 puanla 9.sırada bulunuyor. İki takım Süper Lig’de bugün 8.kez karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük 4 galibiyet elde ederken, Adana Demirspor 3 kez üstünlük kurdu, bu maçlarda Fatih Karagümrük 14 gol kaydederken, Adana Demirspor da 10 gol buldu. İlk yarıda oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 2-1 kazanmıştı. Mavi-Lacivertliler sahaya tam kadro çıkacak. Adana Demirspor’da sakat ya da cezalı futbolcu bulunmaması Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın elini oldukça güçlendirdi.

Öte yandan Adana Demirspor ile iki sezondur adından söz ettiren Vincenzo Montella İtalyan basınına ayrılık iddiaları ve geleceğine dair önemil ifadelerde bulundu. Montella, “Türkiye’de futbol derinden hissediliyor ve benim biraz heyecana ihtiyacım vardı. Açıkçası tüm takımların büyük ve tutkulu bir seyirci kitlesi yok ama çoğunluğunun var. Oyunu İtalyanlardan dah afazla hissediyorlar. Bu takımın durumuyla da yakından ilgili. Adana’da çok insan var, bize yakınlar. Bu bir duygu çünkü seyirciesiz oynamak gerçekten çok karmaşık ve biz bu işi her şeyden önce duygular için yapıyoruz. İnsanlar çok saygılı, tabii ki tanınıyorum ama oldukça normal bir hayat sürmeyi başarıyorsun. Geçen yıla kıyasla kulüp maaşları düşürdü, önemli kaznaçlar elde etti ve bu kolay değil çünkü bunları sağlayabilecek iç transfer olması pek olası değil. Puan durumunda da oldukça iyi konumdayız. Sözleşmem bitmek üzere, kulüpte devam edip etmeme konusunda karar verme ihtimalini değerlendiriyorum. Bu benim için önemli. Tek bir yerde heyecanlanabileceğimi biliyorum ve biraz daha yakınlaşma iradesi olacak. Ancak burada kalma ihtimalini göz ardı etmiyorum, çünkü kendimi iyi hissediyorum, kulüp sağlam ve başkanın önemli hedefleri var. Zaman var, şimid final maçlarına odaklanıp bekleyeceğim” diye konuştu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor