ŞİMŞEK İÇİN YA TAMAM YA DEVAM MAÇI

Deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 3-2’lik skorla mağlup eden Adana Demirspor, geçen hafta Atakay Hatayspor’un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen 3-0 galip geldiği karşılaşmadan maç yapmadan Adana’ya gelecek olan Beşiktaş’ı konuk ediyor. Adana Demirspor-Beşiktaş maçını Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Candaş Elbil ile İlker Takpak yaparken, Burak Pakkan da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Adana Demirspor-Beşiktaş karşılaşması 21 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Ligin ilk devresinde İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 1-0 kazanmıştı. Adana Demirspor-Beşiktaş maçının biletleri de satılmaya başlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Bir Passolig kartıyla maksimum 2 bilet alınabilecektir. Kombineler transfere kapalı olacaktır. Yalnızca Adana Demirspor logolu Passolig kart sahipleri bilet alabilecek olup, Adana Demirspor Passoligi harici Passolig kartı olanlar alamayacaktır. Misafir takım biletini yalnızca Beşiktaş logolu Passolig kart sahipleri alabilecek olup, bir Passolig kartla tek bilet alalabilecektir.”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizim için çok önemli bir test olacak hafta sonu. Belik rakibimiz dinlenmiş vaziyette olacak ama bizim enerjimizi toparlamamız gerekiyor. Bu maçlara yüzde 100’ünüzü vererek çıkmanız gerekiyor. Rakibimiz ligin ikinci yarısının en formda takımı. O yüzden biz de elimizden gelen her şeyi yapacağız” derken, Andreo Pirlo’yla ilgili sorulara da, “Pirlo arkadaşım ve onunla karşılaşmak çok güzel. Bu tarz maçlarda çok da şikayet edemiyorsunuz. Hem arkadaşsınız hem de aynı dili konuşuyorsunuz. Kendinizi tutmanız gerekiyor” açıklamasında bulundu. Vincenzo Montella, “Cherif Ndiaye’nin performansından çok mutluyum. Ara transfer döneminde yapılan transferler bazen riskli olabiliyor. Ancak Cherif Ndiaye takıma çabuk uyum sağladı ve arkadaşları da ona yardımcı oldular ve son haftalarda takımın gol yükünü çeken isimlerin başında geliyor” diye konuştu.

Adana Demirspor’un başarılı sağbeki Svensson, Fatih Karagümrük maçında sakatlandı ve oyunu terk etti. Svensson’un Beşiktaş maçında oynayıp oynayamayacağı konusunda bir açıklık yapılmazken, durumunun maç saatine kadar netlik kazanması bekleniyor. Devre arasında takıma katılan Cherif Ndiaye, görev aldığı 10 maçta 8 gol atarken bir de asist yaptı. Cherif Ndiaye, Fenerbahçe, Antalyaspor, Kasımpaşa, Konyaspor, Kayserispor (2), Alanyaspor karşısında gol attıktan sonra Fatih Karagümrük maçında da boş geçmedi. Son haftaların tartışılan ismi Henry Onyekuru ikinci yarıda oyuna girdikten sonra takımın havasını değiştiren isimlerden biri oldu. Attığı golle de bir nebze olsun taraftarıyla barışan Onyekuru, “Beşiktaş maçı zor maç olacak, sıralamada bizden üstte bir takımla mücadele edeceğiz. Maça hazır olacağız, konsantre olacağız. Maç planına sadık kaldığımız takdirde galip ayrılacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor