BÜLENT TEZCAN: 28 MAYIS’TA KEMAL KILIÇDAROĞLU KAZANACAK

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe örgütünün ayrı ayrı düzenlediği sandık görevlileri buluşmasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da katıldı. Bülent Tezcan, “Umudumuz ve inancımız yüksek, hep birlikte 28 Mayıs’ta başaracağız, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

Toplantıya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Milletvekilleri, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve Ayhan Barut katıldı.

Toplantıda, sandık görevlilerine sandık güvenliği eğitimi verildi. Toplantıya ilginin çok yüksek olduğu ve 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerine kadar hazırlıklara devam edileceği belirtildi.

Bülent Tezcan burada yaptığı konuşmada, “14 Mayıs’ta gördükkü Cumhur İttifakı ellerindeki devlet olanaklarını çok iyi kullandılar. Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde yayınladıkları videolarla vatandaşlarımızı yanlış yönlendirmeye çalıştılar. Ama bu sefer biz daha hazırlıklıyız.

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı seçim kampanyasında belirttiği gibi;

‘Sığınmacı sorunu’, ‘Hizbullah-HÜDA PAR ilişkisi’, ‘Andımızın kaldırılması’, ‘deprem’, ‘orduya FETÖ kumpası’, ‘yolsuzluk’, ‘sınır güvenliği’, ‘uyuşturucu sorunu’, ve ‘yoksulluk’ başılkları altında afişler hazırlandı.

Afişlerde ‘Karar ver’ çağrısı altında “Andımızı yasaklayanlarla, şehide kelle diyenlerle, Türk ordusuna kumpas kuranlarla, 10 milyon mülteciyi içimize salanlarla, Gaffar Okkan’a pusu kuranlarla, depremde kan ve çadır satanlarla birlikte mi yürüyeceksin” soruları yöneltildi.

İnanıyorum ki, bu sefer sandığa gitmeyen vatandaşlarımızın sandığa giderek oylarını kullanarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçerek Çankaya Köşkü’ne gönderecek” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, toplantıdan sonra beraberinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Adana Milletvekilleri olmak üzere Adana’yı gezerek vatandaşlarla sohbet edip Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi.

Seyhan Belediyesindeki toplantıdan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından ASKİ Spor Salonu’nda düzenlenen sandık görevlileri toplantısına da CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan başta olmak üzere,  geçmiş dönem il başkanları, geçmiş dönem ve şu anki ilçe yöneticileri, geçmiş dönem milletvekilleri, kurultay delegeleri, geçmiş dönem ve şu anki tüm delegeler, sandık görevlileri, okul sorumluları, okul bilişim sorumluları ve partililer katıldı.

ASKİ Spor Salonu’ndaki toplantıya Millet İttifakı’nın İYİ Parti’li İl Başkanı Birol Büyüköztürk, Milletvekili Bilal Bilici, Milletvekili adayı Göktürk Boyvadaoğlu da katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor