Sektörün parlayan yıldızı: Elit Büro Mobilyaları

Adana’dan Türkiye’ye açılan bir marka olma yolunda ilerleyen Elit Büro Mobilyaları, müşteri memnuniyetinden aldığı güç ile çalışma mekanlarına kazandırdığı farklı ve özgün tasarımlarla, görenlerin imrendiği trendler sunmaya devam ediyor. Bu başarı, Fırat Dilme ve ekibine ait… Gazetemize verdiği röportajda markanın özelliklerini, vizyonunu ve misyonunu anlatan Dilme, ayrıca firmanın bütün hizmetlerinden okurlarımıza özel yüzde 30 indirim sağlama nezaketi gösterdi.

***

Röportaj: Yener EKİNCİ

ÖZEL İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN: 0 (541) 634 01 08 – 0 (322) 363 55 33

ADANA (BÖLGE) – Adana’dan Türkiye’ye açılan bir marka olma yolunda ilerleyen Elit Büro Mobilyaları, müşterilerinin memnuniyetinden aldığı güç ile çalışma mekanlarına kazandırdığı farklı ve özgün tasarımlarla, görenlerin imrendiği trendler sunmaya devam ediyor. Firmanın kurucusu Fırat Dilme, vizyon ve tecrübeleri ile çekirdekten yetiştiği sektörü yenilikçi ve kaliteli çizgilerle buluşturuyor.

BÖLGE OKURLARINA ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM

Herkesin kendisinden bir şeyler bulabildiği özgün, sade ve şık tasarımlarla, farklı seçenekler sunarak, çalışma ve ev ortamlarınızı daha keyifli hale getiren Fırat Dilme ile sunduğu hizmetler hakkında keyifli bir röportaj yaptık. Röportajın sonunda, ricamızı geri çevirmeyen Dilme, Bölge gazetesi okurları için özel yüzde 30 bir indirim sağlama nezaketinde bulundu. Kendisine okurlarımız adına teşekkür ediyoruz. İşte, Elit Büro Mobilya’nın hizmet serüveni ve o röportaj;

Sizi tanımakla sohbetimize başlayabilir miyiz?

Adana’da, 1990 yılında dünyaya geldim. Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra iş hayatına atılarak, büro mobilya sektöründe sevkiyat, montaj ve depoculuk ve pazarlama görevlerinde bulundum. Belirli bir seviyeye ulaşmamın ardından edindiğim tecrübeleri, yaklaşık 16 yıl önce, Elit Büro Mobilyaları markası altında kendi işime taşıdım. Son 4 yıldır da, çalışma halkasına eklediğimiz mağazamızla yola devam ediyoruz.  Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Elit Büro Mobilyaları çatısı altında ne gibi hizmetler veriyorsunuz?

Büro ve ev mobilyaları denilince, aklınıza gelen her konuda her bütçeye uygun çeşitliliğimiz ve seçeneklerimiz mevcut…  Bunun yanı sıra; mimarlarımızın da dahil olduğu projeli dekorasyon işleri, anahtar teslim projeler hazırlıyoruz. Anahtar teslim projelerde, müşterinin isteğine göre 3 boyutlu görsellerle çizim yapıyor, sunum sonrası zemininden duvarı boyasına, tavanından mobilyasına kadar bütün gereksinimleri hazırlıyor ve yaşam alanına dönüştürüyoruz. Evini veya işyerini oluşturmak ya da tadilat yapmak isteyen müşterimiz isteğini bize söylüyor, biz de kendisinin isteği doğrultunda, onu hiçbir zahmete sokmadan her şeyi yapıyoruz. Oldukça pratik bir çalışma… Bünyemizde 12 çalışanımız bulunuyor ve mobilyaların tamamını kendimiz imal ediyoruz. Tarz olarak ürünlerimizin tamamı modern ve kreatif ürünlerdir.

Misyonunuzu ve vizyonunuzu nasıl tanımlıyorsunuz?

Yüklendiği sorumlulukların farkında olarak, zamanında ve en doğru bir şekilde projeleri hayata kazandırmak, ayrıca yenilikçi yaşam alanları geliştirerek, değerli müşterilerimize kaliteli hizmet sunmayı misyon edindik. Kent ekonomisine katkıda bulunmak, Ar-Ge çalışmaları ile ürün geliştirmek, verimli bir firma olmak ve kaliteyi bir yaşam haline getirmek  misyonumuzdur. Sektöründe değerinin farkında olarak, dürüstlüğü esas alan, ilkeli ve güvenilir bir marka olmak, markayı ve güvenin değerini korumak, her zaman bir öncekinden daha da ileri olmak vizyonumuzdur.

Üretimde dikkat ettiğiniz kriterler nelerdir?

Mükemmele giden yolun uzmanlaşmaktan geçtiğini biliyoruz. Biz de müşterilerimiz de mükemmeli istiyoruz. Bu sebeple projenin her aşamasındaki kalite sorgusu bizim için çok önem taşıyor. Ayrıca tasarımlarımızı yaparken, adeta imalat kıstasımızı yok farz ederek, özgür bir zihinle ortaya koyuyoruz. Üretim şartlarımızı zorlamak başarımızın olmazsa olmazlarındandır.

Sektördeki başarınızı neye borçlusunuz?

Sadece teknoloji değil, özgür bir zihinle tasarım aşamasına başlıyor olmak sanırım başarımızın sırrı. Bununla bitmediğini de elbette biliyoruz. Sınırı olmayan ender şeylerden biri de başarı değil midir? Başarı hangi kriterlerle sorgulanmalı? Bizim kriterimiz, insanların ürünlerimizi gördüklerinde yüz ifadelerindeki hayranlıktır. Bununla karşılaşmak bence en büyük başarı.

Firma olarak ana hedefleriniz nelerdir?

Amacımız monotonlaşmış ofis tasarımlarının aksine, sıra dışı çizgilere sahip, katma değeri yüksek tasarımlar yaratmaktır. Bulunduğumuz dijital çağda dünyanın iyice küçülmesiyle birlikte, hedef pazarımızda sadece Adana ve çevre iller değil, bölgeler bulunmaktadır. Sıra dışı konseptimiz ile klasik ofis tasarımlarına yepyeni bir bakış açısını Adana’ya oturttuğumuzu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.  Bunu, ilk etapta bölge pazarında oturtmak birincil hedefimizdir.

Yaptığınız işle ilgili sizi heyecanlandıran şeyler nedir?

Müşterinin talebini doğru değerlendirmek, talebe uygun tasarımı maksimum kalite ve makul fiyatla, zamanında müşteriye sunabilmek bizim için çok önemli. İmzamızı taşıyan bir ofis, ilk bakışta göze çarpan kalitesiyle farklılığını ortaya koyabilmeli. Geriye dönüp baktığımızda iyi iş ortaya koyduğumuzdan emin olmalıyız. Doğru iş yaptığımızı bilerek içimiz rahat olmalı. Tamamladığımız her bir proje, yeni projeler için birer referanstır. Bu nedenle her bir projemiz için bütün süreçlerde özenle, titizlikle hareket ediyoruz. Bütün bunlar müşteri memnuniyetine doğrudan yansıyor. Firmamızın sloganı en başından beri “Birlikte Hayal Edelim”… Biz müşterimizle birlikte hayal etmeyi ve bu hayali birlikte gerçekleştirmeyi seviyoruz.

Röportajımızı okuyup da size ulaşan okurlarımıza özel bir indirim uygulamanız söz konusu olabilir mi?

Özel kampanyalarımızla, piyasadan yüzde 30 daha uygun fiyatlarda ürünler satışa sunuyoruz. Buna ilave olarak, okurlarınız için de ayrıca yüzde 30’luk bir indirim yapabiliriz.

Ricamızı geri çevirmeyip sağladığınız indirim ve bu keyifli röportajın gerçekleşmesine zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Ben teşekkür eder, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor