ŞİMŞEK HIZ KESMİYOR

Adana Demirspor, 30 Mayıs Salı günü deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde start verdi. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella entranman sonrası yaptığı açıklamada, “Ligin bitmesine 3 hafta kaldı. Bu üç haftanın 2 haftasını deplasmanda oynayıp sadece birinde kendi sahamızda oynayacağız. Rakiplerimiz bu hafta deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor, daha sonra kendi evimizde Başakşehir ile karşılaşıp son hafta Ankara’da Ankaragücü ile oynayıp ligi tamamlayacağız. Bu üç karşılaşmadan da galip ayrılarak ligi 72 puanla kapatmak istiyoruz. Bu puan durumu takımımızın topladığı en yüksek puan olarak da kayıtlara geçecek. Bu hafta cezalı olduğum için stadda takımın başında olamayacağım. Maçı tribünden izleyip, yardımcılarıma oradan taktik verip, oyuna müdahale etmeye çalışacağım” dedi.

Mavi-Lacivertliler, Beşiktaş yenilgisinden sonra gözlerini Türkiye Kupası’ndaki mücadelelere dikmişti. Çarşamba ve Perşembe günü oynanan yarı final maçlarında Fenerbahçe ve Başakşehir finale çıkan takımlar oldu. 11 Haziran’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası’nı Fenerbahçe’nin kazanması halinde Süper Lig’i 4.sırada bitirmesi kesinleşen Adana Demirspor’a Avrupa biletinin almasını sağlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu, resmi sitesinden yapılan açıklama ile PFDK kararlarını açıkladı. PFDK’ya sevk edilen Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella 1 maç men ve 26 bin TL para cezasına çarptırıldı.  Yapılan açıklamaya göre, Adana Demirspor’un 21 Mayıs tarihinde oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş Spor Toto Süper Lig müsabakasında taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, ayrıca aynı müsabakada Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın da müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 26.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. (HABER: CANSU ERSOY)

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor