“Adana halkına çok teşekkür ediyorum”

14 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle beraber yapılan milletvekili seçimlerinde Adana’dan 15 milletvekili TBMM’ye girmeye hak kazandı. Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’te İyi Parti Adana 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterildi ve milletvekili olmaya hak kazandı. Türkeş, TBMM’de vekil kaydını yaptırdı. Türkeş, kaydını yaptırdıktan sonra “Adana halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER MERKEZİ)- 14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle beraber 28. Dönem Milletvekili Seçimleri de yapılmıştı. Yapılan seçimler sonucunda Adana’da; Ak Parti 5, CHP 5, MHP 2, İyi Parti 2 ve Yeşil Sol Parti 1 milletvekili çıkardı. Adana’daki 5 kadın vekilden biri olan İyi Parti’den 1. Sıra Milletvekili Adayı Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’te seçimler sonucunda seçilen milletvekillerinden biri olmuştu. İlk defa milletvekili olan Türkeş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) mazbatasını teslim ederek vekil kaydını yaptırdı.

“İNŞALLAH MECLİSTE ADANA VE TÜRKİYE İÇİN ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Meclise eşi Egemen Taş, kızları Alsu ve Selinay Taş ile gelen Ayyüce Türkeş, kısa bir konuşma gerçekleştirdi:

Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. Çok duygusal, maneviyatı çok yüksek bir seçim kampanyası geçirdim. Adana halkına çok teşekkür ediyorum. İnşallah Mecliste Adana ve Türkiye için çok güzel çalışmalar yapacağız.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor