“BU GURUR HEPİMİZİN”

Türkiye geneli 13. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları belli oldu.

(HABER MERKEZİ)- Seçim sonuçları ve oy oranları 28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimlerin ikinci turunun tamamlanması ile son buldu. Seçim sonuçlarına göre Recep Tayip Erdoğan yüzde 52.14 oy alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Adana ve ilçelerinde de coşku içinde kutlamalar yapıldı.

Ceyhan Ak Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy vatandaşlarla bir araya gelerek “Bu Gurur Hepimizin” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy, vatandaşların coşkusuna eşlik etti.  Özsoy,“Başta yol arkadaşlarımız, milletvekillerimiz, teşkilat üyelerimiz olmak üzere bizlere destek olan inancını kaybetmeyen bütün Ceyhanlılara çok teşekkür ederim” diye ifade etti.

Seçimler tamamlandıktan sonra Milletvekilleri ve parti teşkilatları ile ilçe binasına gelen Başkan Özsoy, halkın slogan ve alkışları ile karşılandı. Cumhur İttifak’ı gönülleri ile selamlaşarak zafer coşkusuna katıldı. Sami Özsoy 13. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Sami Özsoy, “2023 Zaferlerine şanla, şerefle, başarı ve gururla ulaştığımız için çok mutluyum. Emeği geçen tüm vatandaşlarıma teşekkürlerimi sunarım” diyerek sözlerine son verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor