“BU SEÇİMİN KAZANINI 85 MİLYON VATANDAŞIMIZDIR”

Pazar günü gerçekleşen 13.Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları belli oldu. Açıklanan sonuçlara göre Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.18 ile yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Seçim sonrasında Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, destekleri için Ceyhanlılara teşekkür etti ve “Bu seçimin kazanını 85 milyon vatandaşımız tamamıdır” dedi.

HABER: MERYEM ÜNAL

ADANA (BÖLGE)- 2. Tur seçimleri sonrasında Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Sami Özsoy, seçim sonrasında Ceyhanlı hemşehrilerime destekleri için teşekkür etti. Özsoy, “28. Dönem milletvekili ve 2.Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini milletimizin desteği ile tamamlamış oluyoruz. Hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’ta sandıklara giderek milli idareye sahip çıkan, Cumhur İttifakı ortaklarımıza ve bizlere destek veren bütün Ceyhanlı hemşerilerimize minnettarız” dedi.

Yapılan iki turda da Ceyhan’dan yüksek oy aldıklarını ifade eden Başkan Özsoy, “Ceyhan’da Ak Partimizi 30060 oy ile, Cumhur İttifakımızı 43530 oyla açık ara birinci yapan bütün yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye aktardı.

“HER İKİ TURDA’DA CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN OY ORANIN YÜKSELTMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Özsoy konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: “Seçim günü sandıklarda görev alan tüm sandık kurulu üyelerine,  müşahitlerimize, muhtarlarımıza, emniyet mensuplarımıza ve gönüllü çalışan vatandaşlarımıza hemşerilerimize emekleri için teşekkür ederim. Partimiz durmadan, yorulmadan; Ceyhanı’mızın 112 mahallesinde sokak sokak, kapı kapı dolaşarak bizlere destek olan teşkilat mensuplarımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunmak isterim.“

“BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOKTUR”

“Bu seçimin kazanını 85 milyon vatandaşımız tamamıdır. Milletimiz bir kez daha aldığımız bu büyük destek ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemize ve milletimize hız kesmeden hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nın milletimize hayırlı olsun” diye belirten Sami Özsoy konuşmasını sonlandırdı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor