ŞİMŞEK EVİNDE İKİNCİ YENİLGİSİNİ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’DEN ALDI: 3-2

Adana Demirspor, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet için çıktığı Medipol Başakşehir maçında ummadığı bir yenilgi aldı. Başakşehir kalecisinin devleştiği karşılaşmada Mavi-Lacivertliler’in Morel’le bulduğu gol faul gerekçesiyle iptal edilmesine rağmen VAR devreye girmedi. 61.dakikada kazanılan penaltıyı Belhanda gole çeviremedi. Bu mağlubiyetle Adana Demirspor evinde ikinci yenilgisini almış oldu. Mavi-Lacivertliler Vincenzo Montella yönetiminde sezonun flaş takımlarından biri oldu ve 4.sırayı garantileyerek Başakşehir maçına çıkmıştı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ligde evinde oynadığı son maçta kendi adına açılan pankartın önüne gelerek taraftarları selamladı.

Maçtan önce Adana Demirspor taraftarı “Başımızı dik tutan mükemmel takıma L’aeroplanionu Montella Adana Demirspor taraftarlarına ve her şeyin mimarı Murat Sancak’a selam olsun” pankartını açtı. Montella, ligde evinde oynadığı son maçta taraftarın yanına gitti. Montella, taraftarı alkışlayarak daha sonra yerine gitti.

Maçın orta hakemi Erkan Özdamer çok kötü bir yönetim göstererek Adana Demirsporlu futoblculardan ve taraftarlardan büyük tepki gördü. Hatta Erkan Özdamar’ın maçın ilk yarısını bitiren düdüğünü çalmasının ardından Younes Belhanda ile gerginlik yaşandı. Adana Demirspor’un atağa çıktığı anda bitirdiği gerekçesiyle gerginlik yaşanırken, yöneticiler de sahaya girerek Belhanda’yı sakinleştirip sahadan çıkarttı. Hakemler de soyunma odasına giderken taraftarlar tarafından yuhalandı.

Öte yandan Vincenzo Montella’ya son bir teklif yapılacak. Başkan Murat Sancak, Montelal ile devam etmek istediklerini belirtmişti. Başarılı çalıştırıcının teklife ne yanıt vereceği ise merak konusu. Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Vincenzo Montella için “Türkiye’de kalması kesin” yorumları yapılıyor. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor