ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Geçen sezon play-off şansını son maçlarda kaybeden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, bu sezon işi sıkı tutuyor. Transfer çalışmalarını titizlikle yapan Çukurova’nın Sultanları transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, daha önce Samatra Fabris, Gargana Dimitrova, Nur Sevil Gökbudak, Buşra Güneş, Ceren Cihan Önal, Yasemin Yıldırım, Ezgi Bektaş, Berin Yıldırım’ı renklerine bağlayarak takıma katmışlardı. Çukurova’nın Sultanları son olarak Beren Yeşilırmak ile Berra Eren’i de kadrosuna kattılar. Galatasaray takımında forma giyen, pasör çaprazı Beren Yeşilırmak, Türkiye’nin Voleybol liglerinde oynayan en genç oyuncu ünvanını elinde bulunduruyor. 18 yaşındaki pasör çaprazı Beren Yeşilırmak, 13 yaşında ilk altıda sahaya ıkam başarası gösteren genç oyuncu, Galatasaray’ın yanı sıra İstanbul BŞK takımında da forma giydi. Berra Eren de daha önce Aydın BŞB, Göztepe, Kayseri Atletik ve Seramiksan SK takımlarında forma giydi.

Çukurova’nın Sultanları’nda bu iki oyuncunun da takıma katılmasıyla kadrosunu daha da güçlendirmiş oldu. Şimdiye kadar 10 kişiyle anlaşan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni sezona iddialı girmeye hazırlandığı gözlendi. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, “Geçen sezon hedefimiz olan play-offlara kalmayı son maçlarda aldığımız kötü sonuçlarla kaybettik. Geçen sezon ilk sezonumuzda bu sezon lige iyice alıştık, takımımızı da çok iyi oyuncularla güçlendirdik. Bu sezon Adanalı voleybolseverlere güzel sonuçlar alarak onları mutlu edeceğiz. Bu sezon yine hedefimiz play-offlara kalmak olarak belirledik” dediler. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor