SANCAK: YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ 1 HAFTA İÇERİSİNDE AÇIKLAYACAĞIZ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor’da yayınlanan Transfer Raporu programının konuğu oldu. Canlı olarak yayınlanan programda, Murat Sancak, Vincenzo Montella ile yolların ayrıldığını söyledi.

Montella’nın kalmasını çok istediğini belirten Murat Sancak, “Biz Montella’ya 3 ay önce bir teklifte bulunduk. ‘Hocam ne yapalım? Sözleşmeyi uzatalım mı? diye. ‘Sezon sonu bakalım’ dedi. Çünkü aile özlemi çeken, sık sık İtalya’ya gidip gelen bir hocamız. En son maçtan sonra Montella ile oturduk, görüştük. Biraz yorulduğunu, enerjisini kaybettiğini, biraz dinlenmek istediğini söyledi. ‘Pazartesi günü son kararını verirsin’ dedim. 1 saat önce netleşti. Helalleştik. Vedalaştık, Montella sadece bir hoca olarak değil insan olarak da çok iyiydi. İnşaallah O’na güzel bir veda yapacağız.” dedi.  Yeni teknik direktör konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan, “Montella’nın kalmayacağını düşünüyordum. A, B, C planlarımızı yaptık. Tercihimiz hocamızın kalmasından yanaydı. Şimdi yeni hoca arayışımız var. Avrupa’ya kalmasaydık hoca Türk olacaktı ancak Avrupa’ya gideceğimiz için yabancı hoca istiyoruz. Yeni teknik direktörü en geç bir hafta içerisinde açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Sancak, kalacak ve gidecek isimleri de açıkladı. Jorge Morel’in satın alma ücretini karşılamayacaklarını belirten Sancak, “Morel’in satın alma opsiyonu yüksek. Karşılayamayız ancak kulübüne yeni bir teklif yaptık ve cevap bekliyoruz. Avrupa’ya gittiimiz için Onyekuru’nun zorunlu satın alma maddesi devreye girdi ancak kendisi ile görüşeceğiz. Büyük ihtimalle devam etmeyeceğiz. Kendisi kalmak isterse mecbur alacağız. 3,5 milyon Euro satın alam opsiyonu var. Stambouli ve Gökhan İnler’in takımda kalacak. Gökhan 39 yaşına geldi ancak bir yıl daha oynamasını istiyoruz. Sonrasında akademinin başına geçmesini isteyeceğiz. Cherif Ndiaye’nin zorunlu satın alma maddesi aktif oldu. Bizimle devam edecek. Forvete bir isim daha alacağız. Sol açığa sağ ayaklı bir isim alacağız. Mert Çetin’in kiralık sözleşmesi sona erdi ve takımına geri dönecek. Svensson’un eşi depremden sonra Adana’da yaşamak istemiyor. Onunla da görüştük, devam etmesinden yanayız. Fenerbahçe’den bana Svensson için gelen bir teklif yok. 4-5 nokta transfer yapacağız. Bu kadromuzu korumak istiyoruz. Kolay kolay oyuncu satmayacağız.” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor