MURAT SANCAK: BAYRAMDAN ÖNCE TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ BELLİ OLACAK

Önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi’ne gidecek olan Adana Demirspor’da, Vincenzo Montella’nın vedası sonrası teknik direktör arayışlarını sürdürürken, gündemdeki isimler de netleşiyor. Mavi-Lacivertliler’de, Montella’nın yerine yine İtalyan hoca gelebilir.

Radardaki isimlerden Razvan Lucescu’yu kulübü PAOK’un bırakmadığı, ülkemizde dah aönce Alanyaspor ve Karagümrük’ü çalıştıran Farioli’nin de geniş listede bulunduğu belirtildi. Bu isimlerin dışında ise listedeki en güçlü aday Andrea Pirlo. Karagümrük’ten ayrılan başarılı çalıştırıcı ile görüşmelerin iyice hız kazandığı öğrenildi. Adana Demirspor’da Pirlo konusunun kısa zamanda netlik kazanması bekleniyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, daha önce katıldığı televizyon programında da açıkladığı gibi yabancı teknik direktör arayışlarının sürdüğünü söyledi. Sancak, “Teknik Direktör sorunumuzu inşallah bu hafta sonu çözüp, bayrama hocamızla birlikte girmek istiyoruz. Bir forvet oyuncusu ile Onyekuru’nun yerine kanat takviyesi yapacağız. Bu transferlerin de inşallah kamp dönemine kadar yetiştirilmesi için çalışmalarımız büyük hızla devam ediyor. Önümüzdeki kısa bir zaman kaldı. Kamp programı belli olduktan sonra kampa girip UEFA Konferans Ligi ön elemede oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız. Rakibimiz bu hafta içerisinde belli olacak.  Taraftarlarımız hiç merak etmesin, önümüzdeki sezon da Adana’ya ve taraftarlarımıza yakışır bir takım kuracağız. Öncelikli hedefimiz Avrupa Konferans Ligi gruplarına katılmak ve Adana’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi. (HABER CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor