ŞİMŞEK’TE SÖZ SIRASI TARAFTARDA

Spor Toto Süper Lig’i 69 puanla ligi 4.sırada bitiren Adana Demirspor, Türkiye’yi Avrupa Konferans Ligi’nde temsil etmeye hak kazandı. Bu sezon başarılı bir performans  gösteren Mavi-Lacivertliler, tüm kulüp rekorlarını egale ederek kenid evinde 16 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Vincenzo Montella’nın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Adana Demirspor’un ilk hedefinin Andreo Pirlo olduğu iddia edilirken, Pirlo’nun dışında Guti, Alex de gündemde.

Gelinen bu noktada HaberADS.com’dan taraftarlara şu sorular soruldu:

1-Adana Demirspor’un bu sezonki Süper Lig ve Türkiye Kupası performansından memnun musunuz?

2-Montella’nın devam etmek istememe kararı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

3-Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü kim olmalı?

4-Hangi bölgelere transfer yapılmalı?

İBRAHİM SARIER: Ligde gayet iyiyiz ama iki sezondur kup amaçlarına yedek çıkarak umursamaz davranıp rakibi küçümsmeyerek eleniyoruz. Orayı lig gibi ciddiye almamız gereikyor. Montella’ya saygı duyuyorum, ailesinin etkisi olabilir diye düşünüyorum. Teknik direktör olarak Bülent Korkmaz, Mehmet Özdilek veya yabancı olacaksı Guti gelmeli. Kesinlikle tecrübeli iki stoper alınmalı, sol açık bölgesine ve 10 numara pozisyonuna takviye yapılmalı, tabi takımın iskeletinden önemil oyuncuları yollamamak şartı ile takviyeler yapılmalı.

ERDOĞAN KABADAYI: Türkiye Kupası performansından memnun değilim, bir iki tur daha atlaması gerekirdi. Montella’nın gidişi ile ilgili olarak Montella üst düzey bir hoca, üst düzey bir taktisyen kararına saygı duyuyorum. Yalnızca sadece sesli düşünüyorum, Montella’nın hayalleri ile ilgili Murat başkandan karşılık bulamamışsa çok üzülürüm. Yeni teknik direktör olarak ise ben Pirlo diyorum. Pirlo hem ligimizi iyi biliyor, hem de oynattığı futbol Adana Demirspor’un oynadığı futbola yakın. Vargas benzeri iyi bir sol açık, eğer Svenon gidecek onun kalitesinde bir sağ bek, genç bir ön libero ve çok iyi bir tanede santrafor bizim işimizi görmesi gerekir.

SEMİH NAZLI: Adana Demirsporumuzun bu sezonki Süper Lig performansından gayet memnunum. İstanbul takımlarının bütçelerine bakacak olursak bizim takım şu anki pozisyonuyla ve çabasıyla önlümüzün şampiyonu olmuştur ve diğer Anadolu takımlarımızın da temsilcisi olmuştur. Türkiye Kupası’nda daha iyi yerlere gelebilirdik, ufak bir kazaya maruz kaldık diyelim. Gelecek sene UEFA’ya açılan kapı olduğu için bu kulvara daha çok önem verilmeli. Montella’nın kararına saygı duyuyorum, bu takım buralara gelmişse öncelikle başkanımız sayesinde sonra Montella sayesinde gelmiştir. Başkanımız var olduğu sürece bu takımın başına ididalı teknik adamlar getireceğinden hiç şüphem yok, ancak sportif direktörümüz Gökhan Göktürk hocasız sanki takımda bir eksiklik hissediliyor keşke tekrar geri getirilse… Adana Demirsporumuzun yeni teknik adamı takımını da keyifle izlediğim Karagümrük’ün eski teknik direktörü Pirlo olmalıdır. Bu takımı da başarıya götüreceğindenh iç şüphem yok. Defansın göbeğine Samet Akaydın ayarında kafa toplarına dah ahakim bir stoper, Onyekuru’nun yetersiz olduğunu düşünüyorum. 3.5 milyon Euro ona verene kadar Avrupa kupalarını düşünerek kiralık kaliteli bir kanat oyuncusu getirilebilir, Belhanda’nın alternatifinni olmadığını düşünüyorum. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor