ŞİMŞEK’TE SLAVEN BİLİC SESLERİ

Bu sezon Avrupa Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek olan Adana Demirspor’da teknik direktör arayışları hızlandı. Mavi-Lacivertliler, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’le yaptığı görüşmeleri hızlandırdı. Slaven Bilic’in de Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Adana Demirspor, Avrupa yolunda takımı üst düzey bir hocaya emanet etmek istiyordu. Andrea Pirlo ile görüşen ancak ortak noktada uzlaşamayan Mavi-Lacivertliler, Razvan Lucescu konusunda da mesafe katedemedi. Yaşanan son gelişmelerin ardından gündemdeki 1 numaralı ismin Slaven Bilic olduğu iddia edildi. Watford ile kontratı biten ve boşta olan Bilic, 2013-2015 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştırdıktan sonra sırasıyla West Ham, Al Ittihad, West Bromwich, BJ Guon ve Watford takımlarını çalıştırdı.  Slaver Bilic, Beşiktaş ile çıktığı 89 maçta 47 galibiyet, 21 yenilgi ve 21 beraberlik alırken, maç başına 1.82 puan ortalaması yakalamıştı.

Adana Demirspor’un büyük oranda anlaştığı resmi olarak açıklanması beklenen Bilic’te son onda olası bir pürüz çıkarsa başarılı çalıştırıcının alternatifleri de belli oldu. Gute Hernandez ve Hollandalı Patric Kluivert… Guti son olarak İspanyol ekibi Almeira’yı çalıştırırken, Kluivert de Curaçao Milli Takımı’nın geçici antrenörlüğünü üstlenmişti. Teknik Direktör sorunu en kısa zamanda çözmek isteyen Başkan Murat Sancak, “Teknik Direktör olayını çözdükten sonra, bütün enerjimizi transfere ayırmak istiyoruz. Avrupa Konferans Ligi ön eleme maçına bayramdan sonra 3 haftalık bir zamanımız kalacak. Bu zamana kadar transferleri de bitirip rahat bir şekilde maçlara çıkmak istiyoruz” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor