ŞİMŞEK’TE PATRİCK KLUIVERT DÖNEMİ

Adana Demirspor, Vincenzo Montella’dan boşalan teknik direktörlük görevine Patrick Kluivert’i getirdi. İstanbul’da gerçekleşen imza töreninde Kluivert ile 2 yıllık anlaşma imzalandığı ifade edildi.

Başkan Murat Sancak, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “Patrick Kluvert’in de buraya iyi sağlayacağına inanıyorum. İlk başta Montella da burada zorluk çekse de sonradan çok iyi uyum sağlayarak iyi işler başardı. Ben aynı duygu ve düşünceler içerisinde Patric Kulivert için düşünüyorum. Onunla da büyük başarılara imta atacağımıza inanıyoırum” dedi.  Başkan Sancak, Onyekuru’nun opsiyonu için de “Kullanmak zorundaydık. Yaptığımız pazarlıkta Avrupa’ya gidersek kullanma durumu vardı. Alacağız” dedi. Adana Demirspor, Onyekuru için Olympiakos’a 3.5 milyon euro ödeyecek. Onyekuru, takımın Topuk Yaylası’ndaki kampına katılacak. Henry Onyekuru, geçtiğimiz sezon 30 maçta süre aldı. Bu karşılaşmalarda 8 gol attı 2 de asist yaparak takıma katkı sağladı.

KAPTANLA 2 YIL DAHA

Adana Demirspor, kaptanı Benjamin Stamouli ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Gelecek sezon ligde ilk 4’e girmeyi hedefleyen ve UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek olan Mavi-Lacivertliler, kaptanıyla 2 yıl devam etme kararı aldı. Diğer taraftan Adana Demirspor’un Topuk Yaylası’ndaki kamp kadrosu da belli oldu. Buna göre, Ertaç Özbir, Vedat Karakuş, Karacic, Svensson, İsmail Çokçalış, Semih Güler, Manev, Simon Deli, Aslan Atay, Abdulsamet Burak, Tolga Kalander, Emre Kadri, Kevin Rodrigues, Abdurrahim Dursun, Badou Ndiaye, Stamouli, Mustafa Kapı, Mahamadou Ba, Tayfun Aydoğan, Hijran Ail Boyaci, Yusuf Sarı, Akintola, Samuel Nongoh, Salih Kavrazlı, Henry Onyekuru, Yusuf Erdoğan, Arda Kurtulan, Younes Belhanda, Emre Akbaba, Bünyamin Balat, İzzet Çelik, Cherif Ndiaye, Fredrik Gulbrandsen, Ali Yavuz Kol ve Hamza Jaganjac.

İLK İDMANA ÇIKTILAR

Adana Demirspor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına yardımcı antrenöir Serkan Damla eşliğinde Topuk Yaylası’nda gerçekleştirdikleri antrenmanla start verdi. Teknik Direktör Patric Kluivert’in de kampa gelerek takımla ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor