BAYRAM BİTTİ ZAMLAR GELDİ

Adana Ulaşım Komisyon Merkezi (UMKE)’nin yaptığı toplantı sonrasında Adana ulaşımında yeni ücret tarifeleri belirlendi, Adana halkı bayram sonrasına ulaşım zammıyla uyandı.

 

Adana’da şehir içi özel otobüs, dolmuş, belediye otobüsü ve hafif raylı sistemlere temmuzdan itibaren geçerli olan zamlar uygulanmaya başlandı. Yeni zamlara göre dolmuş; öğrenci 6,50 TL, sivil 12,00 TL oldu. Özel Halk Otobüsünde ise öğrenci 6,50 TL, öğretmen 8,50 TL ve sivil 11,50 TL’ye yükseldi. Belediye Otobüsü ve Hafif Raylı Sistemde ise öğrencinin bir binişe ödeyeceği para 4,5 TL, öğretmenin 8,00 TL, ve sivil 10,00 TL olarak güncellendi. Öte yandan dolmuş ve halk otobüslerinde nakit ödemenin de 14 TL olduğu belirtildi.

 

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Adana’da şehir içi yolcu otobüslerinde ve dolmuşlarda Temmuz itibariyle yeni zamlar uygulanmaya başlandı. Adana Ulaşım Komisyon Merkezi (UMKE)’nin yaptığı açıklamaya göre dolmuşlarda nakit ödemenin de 14 TL olduğu belirtildi.

Adana Ulaşım Komisyon Merkezi (UMKE)’nin yaptığı toplantı sonrasında Adana ulaşımında yeni ücret tarifeleri belirlendi, Adana halkı bayram sonrasına ulaşım zammıyla uyandı.

Benzine, motorine, elektriğe ve daha birçok şeye gelen zamlardan Adana şehir içi ulaşım araçları ücretleri de payını aldı. Yükselen zamlardan etkilenen otobüslerde ve dolmuşlarda temmuzdan itibaren yeni fiyat tarifesi uygulanmaya başlandı. Zaten yüksek olan ulaşım fiyatlarına bir kez daha gelen zamlar Adana halkını zora soktu.

Adana’da şehir içi özel otobüs, belediye otobüsü ve hafif raylı sistemlere temmuzdan itibaren geçerli olan zamlar uygulanmaya başlandı. Yeni zamlara göre dolmuş; öğrenci 6,50 TL, sivil 12,00 TL oldu. Özel Halk Otobüsünde ise öğrenci 6,50 TL, öğretmen 8,50 TL ve sivil 11,50 TL’ye yükseldi. Belediye Otobüsü ve Hafif Raylı Sistemde ise öğrencinin bir binişe ödeyeceği para 4,5 TL, öğretmenin 8,00 TL, ve sivil 10,00 TL olarak güncellendi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor