BATUHAN YILMAZ ADANASPOR’DA

Adanaspor, Fenerbahçe altyapısında yetişen ve sono larak 68 Aksaray Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki stoper Batuhan Yılmaz ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Fenerbahçe altyapısından yetişen, son olarak da 68 Aksaray Belediyespor formasını giyen 24 yaşındaki stoper Batuhan Yılmaz ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” denildi. Öte yandan Konyaspor altyapısından yetişen Ekrem Kayılmıbal’ın da Adanaspor’la anlaşma sağladığı iddia edildi. Menemen FK’dan ayrılan 23 yaşındaki kanat oynucusu Ekrem Kayılıbal’ın birkaç gün içinde Turuncu-Beyazlılarla 2 yıllık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Konyaspor altyapısından yetişen Ekrem Kayılıbal, geçen sezon bonservisi ile birlikte 2.lig ekibi Menemen FK’ya transfer olmuş ve ligde 9 maça çıkmıştı.

Diğer taraftan Adanasporlu taraftarlar 7 Temmuz Adanasporlular Günü’nü kutladı. Biz de Bölge Gazetesi olarak tüm Adanaspor camiasının 7 Temmuz Adanalılar Günü’nü kutlar, başarılar dileriz. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor