ADANASPOR’DA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarına Çatalan Tesisleri’nde devam ediyor. Daha önce açıklanan 10 günlük Bolu kampının iptal edildiği belirtilmişti. Kampın neden iptal edildiği ise hiçbir yetkili tarafından açıklanmadı. Adanaspor’un, hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edeceği ifade edildi.

Turuncu-Beyazlılar, fikstürün belli olmasından sonra da ilk maçını deplasmanda Boluspor ile oynayacak. Adanaspor’da futbolcular kendi aralarında antrenman yaparak lige hazırlanırken, Teknik Direktör Kemal Kılıç ile her konuda anlaşılmasına rağmen liglerin başlamasına üç hafta gibi kısa bir süre kala hala imza atmaması da kafalarda soru işareti bırakıyor. Tranfserde de sessiz kalan yönetimin, teknik direktör konusunda da bu kadar beklemesi taraftarları da umutsuzluğa sürüklüyor. Şu anda Adanasporlu yöneticiler kafalarını kuma gömmüş vaziyette bekliyorlar.

Taraftarlar da bu durumdan endişe duyduklarını belirterek, “Geçen sezon ligin ikinci yarısında yaşanan depremden dolayı yönetim tarafından takım ligden çekildi. Biz buna bir türlü anlam veremedik. Çünkü diğer Adana takımı Adana Demirspor lige devam etti ve başarılı bir sezon geçirerek bu sene bizi  inşallah Avrupa Konferans Ligi’nde temsil edecek. Biz de elimizdeki futbolcuları tutamayarak bir kısmı Adana’yı terk etti, bir kısmı da kiralık veya satılık olarak başka takımlara gitti. Şimdi ise elde kalan ile mücadele etmeye çalışacağız. Bu görüntünün sonucu ligi kötü bir yerde bitireceğiz gibi görülüyor” dediler. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor