BİRAZ GEÇ KALMADINIZ MI?

Mehmet Çelebi’nin İl Başkanlığını sürdürdüğü, ancak bugüne kadar hiçbir varlık gösteremediği bildirilen CHP Adana il Başkan ve yönetiminin de görevden alınması, yerlerine aktif yönetim atanması bekleniyor.

 

(HABER MERKEZİ-CHP Seyhan İlçe delege seçimleri sürecinde görevlerini yapamadıkları ve taraf oldukları gerekçesiyle  İlçe Başkanı Ahmet Dardağan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de Genel Merkez tarafından görevden alındı.

CHP’nin Adana il teşkilatında da huzursuzluğun uzun süreden beri devam ettiğini belirten partililer, huzursuzluklarını “İl Başkanımız ve yönetim kurulu kağıt üzerinde var, ama sahada yoklar.. CHP il örgütünün hiç bir faaliyeti ve toplumla ilişkisi kalmamıştır. Böyle bir durumda mevcut yönetimin görevde kalması, CHP’ye zarar vermekten öte gidememektedir” diyerek bir an önce görevden alınmalarını ve yerlerine aktif, bireysel değil toplumsal hizmet veren yöneticiler atanmalıdır denildi.

Seyhan’da Dardağan’ın görevden alınması  yoğun şikayetler ve araştırmalar sonucu kararlaştırıldığı bildirilrken, Adana’da CHP’de delege seçilme yarışının da hız kazandığı bildirildi.

CHP Seyhan ilçe delege seçimlerinde bazı mahallelerde 2-3 listenin çıkarılması ve uzlaşının olduğu mahallelerde seçim yapılmaması üzerine Ahmet Dardağan ve yönetimi genel merkeze şikayet edilmişti. Genel Merkez tarafından görevlendirilen Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tumpdere, Konya Milletvekili Barış Bektaş, Adana’ya gönderilerek gelerek inceleme yaptırmış ve şikayetlerin haklı olduğu görülmüştü.. Tumpdere ve Bektaş’ın verdiği rapor doğrultusunda genel merkez, Ahmet Dardağan ve yönetimini toplu halde görevden aldığı belirtildi.

Seyhan’a yapılan uygulamaların Adana İl Başkanlığı için neden uygulanmadığı konusunun da tartışıldığı Adana’da  “İl başkan ve yöneticileri çalışmıyorlarsa, o koltukta neden oturmalarına izin veriliyor?” sorusunun açıklığa kavuşturulması da isteniyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor