ŞİMŞEK İLK AVRUPA SINAVINDA

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2.eleme turu ilk maçında bugün Romanya’nın CFR Cluj takımıyla bugün saat 20.30’da karşı karşıya gelecek. Maçı TV 8,5 canlı yayınlayacak. Maçın hakemi ise Azerbaycan Futbol Federasyonu’ndan Elchin  Masiyev yönetecek.

Müsabaka öncesi hazırlıklarını tamamlayan Mavi-Lacivertliler, dün İstanbul Havalimanı’ndan Romanya’nın Cluj-Napoca kentine gitti.  Adana Demirspor’un kafilesinde Kulüp Başkanı Murat Sancak ile bazı yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Mavi-Lacivertliler, maçın oynandığı maçın oynandığı startta yaptığı antrenmanın ardından karşılaşma saatini beklemeye başladı. Müsabakanın rövanşı 3 Ağustos Perşembe günü Adana’da oynanacak. Adana Demirspor, CFR Cluj’u elemesi halinde 3.eleme turunda Osijek (Hırvatıstan)-Zalaegerszegi TE (Macaristan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Murat Sancak burada yaptığı açıklamada, “Adana Demirspor camiası olarak çok gururluyuz. Camia olarak ilk kez Avrupa kupalarında mücadele ediyoruz. Bunun bilincinde olarak futbolcularım sahaya çıkacaklar ve ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Buradan iyi bir skorla ayrılarak, sahamızda oynayacağımız maça rahat çıkmak istiyoruz. Bunu yapacak kapasitemiz var. Oyuncularıma ve teknik heyetime güveniyorum” diye konuştu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor