KAPLAN’DA İMZALAR ARDI ARDINA ATILDI

Adanaspor’da bir yandan yeni sezon hazırlıkları sürerken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Turuncu-Beyazlılar, teknik direktör sorununu Özhan Pulat ile çözerken, orta sahaya Serhat Kot ve sağ kanada da Eric Ayuk Mbu’yu alarak transfere hızlı giriş yaptı.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül, Özhan Pulat ile yaptığı görüşme sonucu 1 yıllık anlaşma sağladı. Özhan Pulat’ın yardımcılıklarını Fatih Kavlak, Taner Tarımer, Nuri İhsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci üslendi. Özhan Pulat, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Başkanımızla uzun bir süredir görüşüyorduk, kısmet bugüneymiş. Adanaspor’u layık olduğu yere getirmek için ekibimle birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi. Başkan Bayram Akgül de “Takımımız teknik direktörsüz çalışırken, biz de takıma yararlı teknik direktörü seçmek için uğraşıyorduk. Özhan Pulat’ı takımın başına getirerek kafam rahatladı. Şimdi transfer zamanı, en kısa zamande yeni transferleri de açıklayacağız” diye konuştu.

Öte yandan Turuncu-Beyazlılar, son olarak Mısır Süper Lig takımlarından Pharco FC’de forma giyen 26 yaşındaki Kamerun asıllı sağ kanat oyuncusu Eric Ayuk Mbu ile 2 yıllık anlaşma sağlarken, son olarak Turgutluspor’da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Serhat Kot ile de 2 yıllık anlaşma sağladı. Teknik Direktör Özhan Pulat, Serhat Kot ile Eric Ayuk’un en kısa zamanda takıma katılarak çalışmalara başlayacakları belirtildi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor