ŞİMŞEK TURDAN EMİN

Adana Demirspor, önceki akşam Romanya’da karşılaştığı CFR Cluj maçından averajla Adana’ya döndü. 1-0 geriye düştüğü maçta oyun disiplininden kopmayan Mavi-Lacivertli futbolcular, aradığı golü ikinci yarıda kaptan Benjamin Stambouli’nin müthiş golüyle buldu.  3 Ağustos Perşembe günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak rövanş maçına averajlı çıkacak olan Adana Demirspor’da tek hedef tur atlamak. Futbolcuların maçtan sonraki sevinç gösterileri bunu kanıtlıyor. Mavi-Lacivertliler 3 Ağustos’ta CFR Cluj’u elemesi halinde 3.eleme turunda Osijek (Hırvatistan)-Zalaegerszegi TE (Macaristan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Attığı golle tur şansını Adana’ya taşıyan kaptan Stambouli karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı konuşmasınad, “Erken bir gol yedik. Golün şokunu çok hızlı atlattık ve beraberlik golünü aradık. Ancak istediğimiz gol bir türlü gelmedi. Ben de biraz sorumluluk aldım ve ileriye çıktım. Güzel bir gol attım ve kulüp tarihine geçtim. Bu golü hangi arkadaşım atsa aynı sevnici yaşardım. Önemil olan buradan istediğimiz bir sonuç almaktı. Şimdi Adana’da kendi evimizde oynayacağımız bir maç var. İnce detayları konuşacağız, tedbirlerimizi alacağız ve ikinci maçta turu geçen taraf olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Murat Sancak ta karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Murat Sancak, “Golü çok erken yedik, o gol biraz oyuncularımızı demorolize etti. Sonrasında beraberlik golünü aradık, abktığınızda Cluj gibi bir takım kendi sahasından çıkamadı. Çok iyi oynadık, bazen olmayınca olmuyor, ikinci maçta Adana’da taraftarlarımızla turu geçeceğimize inanıyoürum. Stambouli bazen böyle güzel goller atabiliyor. Daha önce Giresunspor’a uzatma dakikalarında çok güzel bir gol atmıştı ancak bu golü ondan daha güzel diyebilirim” diye konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, takımının performansından dolayı gurur duyduğunu söyledi. Maçın başında şanssız bir gol yediklerini, buna rağmen kenid oyunlarından taviz vermediklerini vurgulayan Kluivert, “Takımımla gurur duyuyorum. Maçın her anında kendi futbolumuzu oynadık. Uzun süre 1-0 geride oynadık. Buna rağmen her an kendi oyunumuzu oynamaya devam ettik. Şunu da söylemek istiyorum, rövanş maçını sabırsızlıkla bekliyoruz. Daha fazla gol atabilirdik, kaçırdıklarımız oldu. Ama genel olarak baktığımızda beklentimizin dışında bir şey gerçekleşmediğini söyleyebilirim” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor