FUTBOLCULAR TURDAN EMİN

Adana Demirspor, Perşembe günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 21.00’de karşılaşacağı CFR Cluj maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Oyuncular CFR Cluj’u yenerek tur atlayacaklarına inanıyorlar.  Antrenman sonrası David Akintola ile Manev basın mensuplarıyla konuştu.

David Akintola, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları CFR Cluj maçının ardından rövanş karşılaşması için hazırlıklarını sürdürdüklerini, Teknik Direktör Patrick Kluivert’in sistemine ayak uydurmaya çalıştıklarını söyledi. Akintola, “Hocamız, bizden sürekli her zaman en iyisini istiyor. Bunu antrenmanlarda da görüyoruz. Bizim de oyuncular olarak kendimizden beklentimiz bu yönde ve bunu en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Yine belirttiğim gibi bu ilk maçımızdı, şimdi kendi evimizde ikinci maçımızı oynayacağız. Kendi taraftarımız önünde elimizden gelenin en iyisini yapıp iyi sonuç elde etmek istiyoruz. Ben de tabii ki takıma destek olabilme adına gol atmayı ve asistler yapmayı her zaman istiyorum.”

Jovam Manev de, “Umarım taraftarlarımız önünde bir sonraki tura geçmenin sevincini yaşarız.  Öncelikli hedefimiz gruplara kalabilmek. Bunun için mücadele gösteriyoruz fakat ilk düşünmemiz gereken, konsantrasyonumuzu vermemiz gereken maç, CFR Cluj maçı. Maçlara adım adım bakmamız gerekiyor. Bu şekilde ilerlemeliyiz.”  (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor