ADANA DEMİRSPOR’DA TEK HEDEF TURU GEÇMEK

Adana Demirspor, Perşembe günü saat 21.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı CFR Cluj maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde devam etti. Başkanından teknik heyetine ve futbolcusuna kadar herkes turu geçmek için kenetlenmiş durumdalar.

Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve arzulu oldukları gözlendi. Antrenman sonrasında kendi aralarında oynanan maçı kazanan taraf hep birlikte objektiflere poz vererek resim çektirdiler. İlk maçta yüzde yüz bir pozisyondan yararlanamayan Younes Belhanda, “Gerçekten çok üzgünüm. Böyle fırsatlar insanın eline zor geliyor. O golü atsam, belki de o golü yemeyecektik. Geldi o pozisyon kalemizde gol oldu. Ama bugün seyircimizin karşısında daha iyi oynayıp turu geçen biz olacağız” dedi.

Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Deplasmanda aldığımız avantajımızı seyircimiz önünde en iyi şekilde değerlendirerek turu geçeceğimize inanıyorum. Takımda motivasyon üst seviyede, tüm futbolcularım bu maçı kazanıp turu geçeceklerine inanıyorlar. Ben de onlara güveniyorum. Taraftarlarımızın yarın stada gelip takımlarını desteklemelerini bekliyorum. Geçen sezon takımın onikinci gücü olan ve takımı ateşleyen taraftarımızın yine aynı şevkle stada gelip hakemin bitiş düdüğüne kadar takımlarını desteklemelerini istiyorum. İnşallah hakemin bitiş düdüğünden sonra turu geçen taraf biz oluruz” ifadesini kullandı.

Teknik Direktör Patrick Kluivert ise tur şanslarının yüzde 50 olarak gördüğünü vurgulayarak, “Şu anda tur için iyi bir şansımız olduğunu biliyorum. Kendi evimizde oynayacağız, lig başlamadığı için farklı bir amaçla uğraşmayacağız. Bu maçta kazanabilecek şanslar bulduk ama ekstra gol atamadık. Böyle bakıldığında ikinci maçı iç sahada oynamanın avantaj olduğunu düşünüyorum. Rövanşı ben ve futbolcularım sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah hakemin bitiş düdüğüyle birlikte gülen taraf biz olacağız” diye konuştu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor